You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Melih Gökçek'yen 'Hayır' oyu kullanacaklar için olay paylaşım

Melih Gökçek'yen 'Hayır' oyu kullanacaklar için olay paylaşım

Profesör
Melih Gökçek'yen 'Hayır' oyu kullanacaklar için olay paylaşım

Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda 'Hayır' oyunu kullanacaklar için Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek olay bir paylaşımda bulundu

[Resim: melih_gokcekyen_hayir_oyu_kullanacaklar_...9_6939.jpg]

Melih Gökçek'yen 'Hayır' oyu kullanacaklar için olay paylaşım

Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesabında paylaştığı fotoğraf ve altına düştüğü not olay oldu. Saniyeler içinde yüzlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafta Gökçek 'hayır' diyenleri eleştirdi.

[Resim: 12YCz_1487165642_4134.jpg]

"HAYIR DİYORSUNUZ AMA ÇOK SEVECEKSİNİZ"

Paylaşımındaki fotoğrafına yazı yazan Melih Gökçek, "Boğaz köprüsüne, 3. köprüye. Marmaray'a, hızlı trene, milli silahlara, Avrasya tüneline hayır dediniz! Ama şuan kullanıyorsunuz, hayatınız kolaylaştı ve sevdiniz! İşte Başkanlık da böyle bir şey. Her zamanki gibi yine hayır diyorsunuz ama çok seveceksiniz." notunu düştü. Melih Gökçek'in paylaşımı, yayınlandıktan saniyeler sonra çok sayıda yorum ve retweet aldı.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.