You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

melekler şeytana boyun eyemek zorunda kalıyor

Acemi Üye
ifadeevt kardeşlerim ben düz lise mezunuyum ve okul hayatım başım açık geçti sınava girdim başım açıp girdim ve 2 kez kaybetmemin en önemli sebebi başörtümü o meydanda çıkarıp yada çakatılıp girmem oldu o an öyle vurdu ki başımı açamak sadece yaşayanlar bilir.Bir düşünüyorum da özgür müyüm acaba hayır hayır vallahi ben kendi ülkemde istediğimce hürce okuyamıyacaksam bunun neresi özgürlük gösterin bana.O CAHİL ŞEYTANLAR yüce önder ATAMIZIN LAİKLİK ilkesine sığınarak bu millete dinini unutturmaya çalışıyoooooo ki ATATÜRK ZAMANINDA ÇARŞAFLI KADINLAR YOK MUYUDU kızlar okurken başını mı açıyordu öyle bir kural mı vardı hayır vallahi ATATÜRKÜN annesi bile kapalı bir bayandı O şeytanlar bölücüler ATAMIZIN laiklik ilkesine tutunup bizim gibi masum meleklere zulmediyorlar.Kim verecek bu başımızı açmanın hesabını kim haaaaa.ONLAR ZATEN GÜNAH NEDİR BİLMİYOLAR GÖREMİYORLAR ŞEYTANA ÖYLE BİR ARKADAŞ OLMUŞLAR Kİ KÖR OLMUŞ GÖZLERİ biz sadece dualara sığınabiliyoruz boynumuz bükük yaralı kalbimizle önümüzün açılmsını bekliyoruz isterseniz hak verin bana isterseniz karşı çıkın ama ahirette gerçekler bir bir önümüze serilecek onlar bu kadar gencin hesabını nasıl ödeyecekler bilmiyorum ama ALLAHIM ne olur onlara öyle bir azap tattır ki bizim dünyada çektiğimiz sıkıntıyı anlasınlar.....
selametle kardeşlerim....Sad

çok özür diliyorum ama içimdeki bu acı geçekten bitiriyo beni ve melekle şeytanlara boyun eymek zorunda kalıyoooo imam hatipli de olsa açtırıyorlar(ÜNİVERSTEDE) işte onlar LAİKLİK ilkesini düzeltelim derken özgürlüğümüzü alıyorlar şunu bilmiyorlar ki özgürlük olmazsa bağımsızlık olmaz bağımsızlık olmazsa MİLLET yok olmaya mahkumdur.......
sinirsinirsinirsinir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-07-2008, Saat:04:31 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: melekler şeytana boyun eyemek zorunda kalıyooooo
bu konuda bende dertliyim çok

açıpt agitmedim ben bıraktım ama çok eleştiri aldım çevremden bana destek çıkacak dediğim kişiler tam tersi köstek oldu üzgün

tek desteği ailem verdi sağolsunlar

şu yasakçı zihniyet şunu o kuş beyinli akıllarına iyi ce yerleştirsinler bunu hesabı alınacak mahşerde hesap vercekler rabbimin huzurunda bakalım sığındıkları laiklik kılıfı kurtaracakmı onları
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh inşaallah göreceğiz o günleri Sad o kılıf hiç kurtaramayacakkkkkk ..........
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: melekler şeytana boyun eyemek zorunda kalıyooooo
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu konuda bende dertliyim çok

açıpt agitmedim ben bıraktım ama çok eleştiri aldım çevremden bana destek çıkacak dediğim kişiler tam tersi köstek oldu üzgün

tek desteği ailem verdi sağolsunlar

şu yasakçı zihniyet şunu o kuş beyinli akıllarına iyi ce yerleştirsinler bunu hesabı alınacak mahşerde hesap vercekler rabbimin huzurunda bakalım sığındıkları laiklik kılıfı kurtaracakmı onları

ifadekatilıorum sizlere aplalarım.....çoq sükür benim şimdilik öle bi sorunum yok ama olacak bu gidişlee inş olmasüzgünne diim Allah yardımcımıs olsunnn ...saol cnnet aplam tsk güsel bi paylasımdıı.....ifadeifadebilmiyom
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
valla kesin ters görüşlülerde çıkacaktır ama grçekler acıdır ve sert olsa da yazdıklarım ben içimdeki acıyı paylaşmak istedim....Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
acını anlıyorum ablam elimizden ne gelir sabır gerekiyr inşallah sabredenlerden oluruz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: melekler şeytana boyun eyemek zorunda kalıyooooo
öffffffffffffffffffffSad
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.