You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Melehat Özkan Yeni Adayımız Destekleyelim

Profesör
[Resim: 87184.jpg]
Meydanı boş bulunca attı tuttu
25 Mart 2009 Çarşamba 22:26
Günün bomba mitingi bu... Kuşadası adayı mitinge niyet etti. 1 polis, 2 gazeteci, 2 de yaşlı turist geldi. Cenazem olsa daha çok gelen olurdu deyip salladı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olan Melahat Özkan, meydanı boş bulunca atıp tuttu... Özkan'ı dinlemeye gelen bir allahın kulu olmadı.

Salıpazarı Parkı’nda miting düzenleyen Melahat Özkan, ilgi görmesi için 2 davulcu tuttu. Ancak miting alanına, güneşlenmek için gelen yaşlı bir çift, 2 davulcu, 1 polis kamerası ile 2 basın mensubundan başka gelen olmadı.

ŞU BAYKAL OLMASAYDI...

Polisin çevrede güvenlik önlemi aldığı mitingde boş alana seslenen Özkan, dün Aydın’da halka seslenen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı, kalabalıkları Aydın’a çekerek, kendi mitingini sabote etmekle suçladı.
CENAZEM OLSA DAHA KALABALIK OLURDU
[Resim: 0.20090325150834..jpg]
Melahat Özkan, şunları kaydetti: "Mitingimizde kimse yok, cenazemizde de kimse olmayacak mı? Eminim olacak. Çünkü ben size hizmet vermekte kararlıyım. Siz istediniz diye geldim, siz isterseniz gelin, isterseniz gelmeyin"...

HİÇ UĞRAŞAMAM...

Polisin gülümseyerek izlediği mitingde kendi kendine coştukça coşan Melahat Özkan, "Beni seçmezseniz bir daha gelmem. Ben diğerleri gibi git-gel, git-gel uğraşamam. Niye? Ben kültür kraliçesiyim, Bana yakışmaz. Beni seçmezseniz, siz kazanmak istemiyorsunuz demektir. O zaman giderim, cumhurbaşkanı olurum, gider milletvekili olurum. Milletvekili olmak daha kolay" dedi.

HAYVANLARI GÖRÜNCE...

Özkan, boş meydana kendisini tanıtırken, "Döner yiyenleri seyreden hayvanları görünce gidip döner ısmarlıyorum, kebap ısmarlıyorum. Halkın içinde geziyorum. Bundan daha iyi belediye başkanı olur mu?" diye sordu.
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-03-2009, Saat:03:30 PM, Düzenleyen: Belinay.
Acemi Üye
RE: Melehat Özkan Yeni Adayımız Destekleyelim
kahkaha kahkaha kahkaha
Degerli oneminute Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-03-2009, Saat:04:00 PM, Düzenleyen: oneminute.
Profesör
ay günün fıkrası olmuş resmen kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Beni seçmezseniz bir daha gelmem. Ben diğerleri gibi git-gel, git-gel uğraşamam. Niye? Ben kültür kraliçesiyim, Bana yakışmaz. Beni seçmezseniz, siz kazanmak istemiyorsunuz demektir. O zaman giderim, cumhurbaşkanı olurum, gider milletvekili olurum. Milletvekili olmak daha kolay"

mod adayları buradan kopya cekerek vaatte bulunabılırler :D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Mod olmak için vaad mi atıcaz birde hakeden olur Tongue
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
stesem siteyi üstüme alırım bee ne modu :D

♥ İstanbul ♥

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
söleyim mi nasıl alıcamııı Big Grin birşeyler itiraf etsemmm :D

♥ İstanbul ♥

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.