You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yönetici
Mazota %16,6 Zam
Takip etmeseniz bile muhakkak duymuşsunuzdur, önceki seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu mazotu 1,50 tl yapacağım demişti. Kaynak soranlara da kendisini göstererek "kaynak benim" demişti. Önümüzdeki seçimlerde mazot fiyatı vaadi 1,75 tl olarak açıkladı. Yani adamın elinde imkanı yokken bile %16,6 zam yapma başarısını gösterdi.

Eğer bu şekilde devam ederse bugünkü mazot hedefine sanıyorum bir, bir buçuk senede ulaşabiliyor. Böyle üstün meziyetlere sahip birini başkan yapmak gerek ama adam burada da takılıyor maalesef hedefi %30-35 oy almak olunca başkan olmayı değil muhalefet yapmayı tercih ediyor.

Ne diyeyim ki yazık oluyor sana, ey Kılıçdaroğlu. Harcanıyorsun buralarda. Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Mazota %16,6 Zam
Ülkemizde yakıt ve araç fiyatları gerçekten yüksek vergilerden dolayı.

Kim başkan olursa olsun değişmeyeceğini düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Olaylara tarafsız bakarsak ayını mazotu vatandaşa çiftçiye 4 lira 20 kuruştan veriliyor ,yat sahiblerine neden 1,5 tl bence bunuda sormak lazım mazotu ucuza almak için gidip yat mı almamız lazım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yat fiyatlarına baktım da neymiş onlar öyle ya
Dededen kalma bir yatımız da yok ki
Mazotu ucuza alalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-10-2015, Saat:05:02 PM, Düzenleyen: Alketa.
General
Denizcilik geride diye bu yatcılara filan baya torpil geçiyorlar herhalde.

Kabaca bir sörçledim.

Ihlamurdan vazgeçtim
Yat işine giriyorum.
Qemal yardım eder.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Alooo

Kemal Kılıçdaroğlu diyorum.
Üç dört ayda diyorum
Mazota zam yaptı diyorum.
Yetki elinde olsa diyorum.
Neler yapar diyorum.
Adamın hası diyorum.
Aman yahu ben ne diyorum?:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.