You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
mazlume
Mazlume!...Şarkın ateş renkli çiçeği!

Mazlume;bir güle taktığım ad.

Sen her çağda yeniden doğar,her bahçede yeniden açarsın mazlume,yanmak ve yakmak için.

Yanıştamısın mazlume ve seni yandırmak için yarışta mı sefiller?Yanmaktan yakmaya an bulunmuyor mu gülüm?..

Sen bana mı benziyorsun mazlume?!.. Gel ağlaşalım...

Mazlume!..de bana ,kim çizdi yüreğini derin acılarla?!..kim savurdu yapraklarını?!..kim düşürdü başından destarını?!..

Hayata tutunduğun narin dalına kim yükledi bunca hicranı?Ebruli düşüncelerine kim su koydu,kim dalgalandırdı hasretini?!..Sineni çak çak eyleyen de ne mazlume?!..Bağrına elifleri çeken kim?!.

Bir bülbül yanmasın mı?!..

Dalına konmasın mı?

Aşkına kanmasın mı Mazlume,adını anmasın mı?..

Eleminle kuruyunca can evi,gazele dönmesin mi?!..
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: mazlume
Bunlar sana mi ait?

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bir fakire inşALLAH
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Peki o fakirlerden biri sen misin gülücük

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
orasını zamana bırakalım inşallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Pekala.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Teşekkür ederim anlayışınız için
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.