You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Maymunlarin Kaplica Keyfi

© 9492.698875 ©
Kar Maymunları

Sıcak bir banyodan güzeli yoktur... Hem insanlar için hem de maymunlar için... Japonya'daki kaplıcada rahatlayan maymunların muhteşem görüntüleri..

Bende her resime yorum yapmak istiyorum kahkaha

[Resim: 50639_0.jpg]
oh oh keyfin yerinde hee Big Grin aaa yüzünde sivilce var du patlatim ifade kahkaha
[Resim: 50638_0.jpg]
evvet gözlerimizi kapatiyoruz motive oluyoruz etrafta kar yok gibi davranin ifade
[Resim: 50637_0.jpg]
ben uzun hava cekeyim sende sacimi temizle güzelce : ahhhhhhhh amannnnnnnn ahhhh amannnnnnn,,,halay kalsin kalsin söyleme yaa berbat ettin ortami ifade
[Resim: 50636_0.jpg]
cek elini kolumdan gözlerim kapali ama hissediyom senin kim oldugunu motivasyonumu bozma defoll ifade yoga yapiyorum :hııh:p
[Resim: 50635_0.jpg]
:hııh:p sana...asil sana :hııh:p be....küsersen küs......küserim tabi barişmam bak şu gözlerime barişcak tipe benziyomu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-04-2009, Saat:09:14 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
RE: Maymunlarin Kaplica Keyfi
anam onlarında bitleri bitmez ki hamam kurur yaw kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bırak maymuncukların hayatlarını araştırmayı cesses, sen bize insanlardan haber ver:D:D:D ünlülerden kim kiminle nerede yakalanmışTongue bunları araştır :D:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
guzel yorum cess kardesım sne bunları boswer Smile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.