You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mavi Marmara Yeniden yola çıkıyor..

Üye
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ankara Temsilcisi Hanefi Sinan, 31 Mayıs'ta Gazze'ye bin ton sembolik yardım götürmek üzere bir gemi hazırlandığını söyledi. Sinan, haziran ayı ortalarında da Avrupa'dan 15 geminin yardım için yola çıkacağını kaydetti.

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara'ya baskının ardından İHH, bölgeye yeniden yardım götürmek için hazırlık yapıyor. Haziran ayının ikinci yarısında Avrupa'dan Mavi Marmara'nın da içinde bulunduğu 15 gemi kalkacağını belirten İHH Ankara Temsilcisi Hanefi Sinan, katılımcı ülkelerin belirlendiğini ve internet sayfalarında ayrıntılı bilgilerin yer aldığını söyledi.

19 Avrupa ülkesinden sivil aktivistlerin desteğini aldıklarını belirten Sinan, "Doğrudan Gazze'ye gidilecek. Gazze halkı Mavi Marmara'yı milat etmiş. Biz Gazze'de unutulduğumuzu düşünüyorduk. Dünya Müslümanları bizi unuttu diyorduk. Kendi kaderimizle baş başa öleceğimizi sanıyorduk. Mavi Marmara'dan sonra yeniden umutlandık. Mevcut yönetimlerin reflekslerini esas almışız. Ama, halkın refleksleri bambaşka imiş. " dedi.

Gazze limanında 'Mavi Marmara' anıtı inşa edildiğini kaydeden Sinan, Gazzeli kanaat önderlerinin de kendilerine, "Her ne kadar 9 kardeşimizin şehit olmasına neden olsa da hayırlı bir olaydır ve sizinle kan kardeşi olduk" dediklerini aktardı. Kendilerine üst düzey bir sevgi oluştuğunu vurgulayan Sinan, ikinci 'Özgürlük Filosu'nun haziran ayında yola çıkacağını sözlerine ekledi.

''Sen,sen ol kelimelere fazla takılma.Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir.Aşık dilsiz olur.''

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Mavi Marmara Yeniden yola çıkıyor..
yolları açık olsun
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
bende kayıt yaptırdım inş giderim......Rolleyes
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İnşallaah bacım halay amin her daim yolları açık olsun Rolleyes

''Sen,sen ol kelimelere fazla takılma.Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir.Aşık dilsiz olur.''

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
EVET YOLLARI AÇIK OLSUN...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bacımm son sınavımızıda oldukk bitti icon Darısı sizee utanmak

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
amin valla çok zorlanıyrm

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allah yardımcın olsun bacım

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
çarşambaya ertelendi bak bi dua ettim Smile

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.