Şimdi arkadaşlar malum Ramazan ayı içindeyiz.Yolda yürüyorsunuz bir pet şişe gördünüz (markası kesinlikle önemli değil herhangi bir marka olabilir) eğilin ve kapağını alın.Evinizde bir torbaya doldurun.100 tane 50 tane 500 tane nekadar olursa şu mübarek ayda bir engelliyi mutlu etmiş olucaksınız.Çorbada sizinde tuzunuz olacak.Unutmayın her 1000 kapağa 1 tekerlekli sandalye verilecek.VE ŞUNUDA UNUTMAYIN: HER SAĞLIKLI İNSAN (BİZLER) BİR ENGELLİ ADAYIDIR.
Bir çok engelli kardeşimiz parasızlıktan ihtiyacı olan Tekerlekli sandalyeyi alamıyor dışarı çıkamıyor deniz kenarına gidip martıların denizin üzerinde nasıl süzüldüklerine şahit olamıyor.Bütün gün evde kalıyor.Ben bunu bizzat çok yakın bir dostumda yaşadım.Onların durumu çok zor.Bakın evden çıkamıyorlar.Bizler 3 gün evden çıkmadığımızda nasılda sıkıntı basıyor.OYSAKİ ONLARIN HAYATLARI BU.Yolda gördüğünüz pet şişe kapaklarını toplayın bir iyilik yapın.Yarın bizimde engelli olmayacağımız ne malum ? Şimdi biz yardım edersek o zamanda bizlere yardım eden çıkar.Biraz duyarlı olalım ve mavi kapaları biriktirip bir engelli kardeşimizi de olsa sevindirelim.
Gelelim Kapakları Nasıl Toplayıp Ulaştıracağınıza
Öncelikle şunu söyleyeyim ben Ayvalık'ta oturuyorum ve Cunda adasına sıklıkla gidiyorum.Orada bu kapakları vereceğimiz bir yer bulunmakta.
1)Eğer biriktirdiğiniz kapakları bana kargo yoluyla gönderirseniz bende bizim biriktirdiğimiz kapaklarla birlikte sizin kapaklarınızıda seve seve gerekli yere iletirim.
2)Kars Dolunay Engelliler Derneği'ne verebilirsiniz.
3)Bulundugunuz ilde/ilçede bu konuda gönüllü olarak kapakları sizin adınıza gerekli yerlere ileten yer bulunabilir.Buralara verebilirsiniz yine bu yerler/kurumlar kapakları sizin adınıza gerekli yer olan Kars Dolunay Engelliler Derneği'ne ileteceklerdir.
4)Ulaştıramadığınız kapaklar için_(0216-570 50 99) Alo Çevre Hattı’ndan bilgi alabilirsiniz.
KAMPANYANIN SON TARİHİ 30 EYLÜL 2010'DUR.
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)