You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

MASONLARDAN ERMENİLERE DESTEK

Im Not NormaL
Fransız masonları Ermeni lobisine çalışmış. Barroso'nun Türkiye ziyareti öncesi yapılan görüşmenin sır perdesi aralandı.
Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ile Fransa Büyük Doğu Locası Büyük Üstadı Jean-Michel Quillardet arasında 8 Nisan'da gerçekleşen görüşmenin üzerindeki sır perdesi aralandı.

Barroso'nun Türkiye ziyaretinin hemen öncesine denk düşen buluşmada masonların AB yetkilisine laiklik ve 'Ermeni soykırımı' ile ilgili düşüncelerini anlattığı öğrenildi. Zaman'a görüşmenin içeriği hakkında bilgi veren Büyük Üstad Quillardet, Türkiye'de yaşanan gelişmeleri ve "Ermeni soykırımının" tanınmasına ilişkin fikirlerini gündeme getirdiklerini söyledi.

Quillardet, "Laiklik sorunu çok önemli bir konu. Fakat ön şart olan Ermeni soykırımının tanınması konusu var." dedi. Türkiye'deki AK Parti hükümetinin kendilerini endişelendirdiğini ifade eden Büyük Üstad, Barroso'ya benimsedikleri laiklik anlayışının Türkiye'deki mevcut rejimle aynı olduğunu anlattıklarını belirtti.

Üniversitelerde başörtüsünün serbest bırakılmasından kaygı duyduklarını vurgulayan Quillardet, şubat ayında Zaman'a yaptığı açıklamada başörtüsünün aslında İslamî olmadığını ve Kur'an'da yer almadığını öne sürmüştü.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: MASONLARDAN ERMENİLERE DESTEK
dinimizin hükümlerini mason büyük üsatdından öğrenecek değiliz hırrrrrrr

kendi sapık dinini onarsın o ewela hırrrrrrr

akp den endişeliymişdüşünüyorum:Tongue

biz de endişeliyiz herşeyden

Allah sonumuzu hayretsin

sağolun ismail kardeşim...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
Cvp: MASONLARDAN ERMENİLERE DESTEK
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dinimizin hükümlerini mason büyük üsatdından öğrenecek değiliz hırrrrrrr

kendi sapık dinini onarsın o ewela hırrrrrrr

akp den endişeliymişdüşünüyorum:Tongue

biz de endişeliyiz herşeyden

Allah sonumuzu hayretsin

sağolun ismail kardeşim...

Eyvallah
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: MASONLARDAN ERMENİLERE DESTEK
bazen keşke soykırım yapsaydıkta bugünkü o tek tük vızıldayanlarıda bırakmasaydık diyesim geliyo ama o zaman İsrailden, amerikadan farkımız kalmazdı. Müslümanlığa yakışmaz.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.