You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
Cvp: Maske savaşı
Sağlık sektörünün içinde olduğum ve dışarıdaki gelişmeleri takip edebildiğim kadarıyla hakiki manada ne maske ve ilaç savaşı oldu ne de dünyanın herhangi bir yerinde sağlık sistemi geriledi. Hatta kitlelerin pohpohlanan ilaçlara hiç bu kadar kolay ulaşabilmiş olduğu bir tarihi bilmiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bende bunun aksini söylüyorum, bu gibi haberlerin hepsi asparagas. Ülkelerde triyaj hatası dışında bir yoğunluk olmadığı gibi maske ve ilaç savaşı da olmuş değil. Bu haberler tek bir merkezden geliyor, hepsinin gayesi de korku ve kaos pompalamak. Müslümanların nebevi öğretileri dikkate alarak büyük oyuna düşmemeleri gerekir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
? Hoca sabit haberler/deliller üzerine yorum yapmış. Burda yalan yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum. Ancak siz haberin geçtiği ortamda olmadığınız gibi aksine tek bir haber/delil getiremediğinize göre kuruntu, paranoyak psikolojiyle gaybı bildiğinizi mi iddia ediyorsunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Tagutları tekzip ettiğini söyleyenler bile deccalin medyasını tasdik edip bunun üzerinden akide(!) yorumları yapıyor ise nebîlerin deccalin fitnesinden niçin bu kadar sakındırdığı gerçeği daha çok açığa kavuşuyor. Ortada bir maske savaşı yok. Hakk ve bâtıl savaşı var. Nebî sallallahu aleyhi ve sellem’in sahih haberlerine temessuk edenler hakkın tarafında deccalin istidracına tabii olanlarda bâtılın tarafında yer alacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Arkadaş tekrar diyorum paranoyak psikolojiyle delilsiz, yorum yapmak için yorum yapıyorsun, delil getirmeyeceksen yapma,
Burada akide yorumu yapılmamış hak batıl savaşından ziyade batı kendi aralarında menfaatleri söz konusu olunca birliklerinin dostluklarının güçlerinin pamuk ipliğine bağlı olduğuna değinilmiş. Bunda bu kadar büyüyecek birşey yok güzel insan sen boş kuruntularina inan saygı duyarim, ama bunu insanlara dayatma, sonuçta senin bu haberler karşısında getirebildigin tek bir delil/haber yok.
Diyeceksin forum olarak o haberlere güvenmiyoruz, o zaman da daha öncesinden yaptığım halis bayancuk hoca paylaşımlarına ters tepki verdiginizden dolayı kendinizle çelişirsiniz. Selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.