You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

mardin canileri için

mardin canileri için

Yavuz Sultan Selim Han
RE: mardin canileri için
bu bir vahsettir bu bir katliyamdır ve bu bir turkiye gerçeğidir....devletin silahıyla gidip kurpecik cocukları ve ve hayatın tum acımasızlığına rağmaen aykata durmaya çalışan yuvaları yıkmak...
bu nasıl bir zihniyettirki hiç bir şeyi dusnmeden hakkın verdiği canı alıyorsun...
ben bir mardinli olarak bu olayın faillerini şiddetle kınıyorum...
ve gelmiş geçmiş en ağır cezayı vermelerini istiyorum.... aslında belki yanlış olacak ama bence idam bu ve buna benzer insanlar için hep bir yerde hazırda durmalıdır...
bu zihniyeteki insaların bırakın topluma yararlarını kendilerine bile yararları olmaz olmamıştırda tam aksine hep zarar hep zarar...
peki bu burda biter mi herkes cezasını buldu hartık herkes acısyla kıvaranıp yasın diye dusunen varsa bundan çok ama çok yanılırlar...

oranın kulturunu azda olsa bildiğimi için misilleme olcak ve daha başak başka ölumler olcaktır....

dusunun bir, ailenizin fertlerinden biri bir davette gidiyor ve biri geliyor orayı tarıyor sebeb her neyse ve o aile fetleriniz öluyor...

kimse ben turk adaletine guveniyorum onlar versin cezasını demez diyemzde heleki guney doğu ve mardin deyse bu çok zor bir fikir olur ama bu nu tasvip edebilirmiyiz hayır....

devletin tum organlarıyla bu olayın uzerine gitmesi lazım ve medya gerçek haberler len ve yerinde yorumlarlan bu olayın peşini bırakmamalı...
we bize dusen onlar için allahtan rahmet gınhaları içinde af dilemk ve

bence onalr bizim ulkenin insaları biz kardeşelrimiz bence bizde az olsa onlar için birşeyler yapa bilriz....
en azından kuran yada yasinler tertipleyip okuya bilirz bu sadce bir öneri..

mehemet veys
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: mardin canileri için
insanlardan allah peygamber sevgisini alsınlar biraz daha

biraz daha öğretmesinler dini ahlakı kardeş sevgisini

daha çoook görücez böyle olaylar bunlar ne ki Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.