You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Manevi bir düşüş

Manevi bir düşüş

Uzman
Manevi bir düşüş
Bir ara oturup dışarıdan nefsimi değerlendirip şöyle bir kalbime baktım. Kalbim kararmış. Ahireti daha çok unutur olmuşum işlere kapıldıkça. Dünya malını sever olmuşum.
Allah’ım beni terk edilenlerden, çöl yollarında kalanlardan kılma… Karanlıklarda kaybolmaktan beni kurtar.
Manevi bir düşüş yaşadığımızı fark eder etmez derhal yeniden maneviyata tırmanışa geçebilmeli insan. Bunun yolu da;
• Zikri, şükrü, tefekkürü arttırmaktan,
• Dünya sevgisinden ve
• Şeytanın şerrinden Allah’a daha çok sığınmaktan,
• Ölüm gününü daha çok hayal etmekten,
• Kuran ve ilim ile daha ilgili ve arzulu olmaktan geçiyor.
Kıyamet asrının insanları olarak en küçük bir gafletimizden zihnimize sızabiliyor şeytan. Maneviyata karşı hiç bu kadar korunmasız kalmamıştık. Aman dikkat edelim! Pat diye bitecek hayat! Bunu unutmak, buna hazırlanmamak büyük akılsızlık!

‪‎muhammed bozdağ‬
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Manevi bir düşüş
Amin.

Böyle adamlari okudukça hafif bir ferahlama oluyor bende.

Seyh Muhyiddin şekur yazmisti lavabo tikanmalarini
Insani tikanmalari.
O da mi demistim.
O da.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-04-2016, Saat:02:29 AM, Düzenleyen: Alketa.
Yönetici
RE: Manevi bir düşüş
Pat diye!
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.