You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Maldonado Fenerbahçede

Maldonado Fenerbahçede

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Maldonado Fenerbahçede
ne önemli bi haberrrrr şok şok şok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ÖNEMLİ OLMAZ OLUR MU YAAAA HOŞGELDİN MALDONADO BİZE HAYIRLI OLCANA İNANIYORUM ALLAHIN İZNİYLE TABİ BU ARADA KEZMANIN BU HARİKA GİDİŞİNE NE DİYOSUNUZ GÖZLERİM DOLDU VALLAHİ YA AMA SEMİH 10 NUMARA BENCE ONUN YERİNİ ALMAMALI SEVİLLA MACINDA
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
maldonadyu izledik geçen baya sağlam oynadı ortasahada iyi işler yapıcak, kezman çok formda ve alexle çok iyi anlaşmaya başladılar bence sevilla maçında kezman oynamalı.Semih bence servete baya saymıştırgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
saymıştır da laf mı basmıştır küfürü vallagülücük ama semihin böyle altın gibi parlaması iyi oldu ya kezman hırslandı böylemi oynuyodu tam bi artist gibiydi sahada kim oynarsa oynasın ben takımıma güveniyorum alıcaz bu maçı inşallah çok heycanlıyım ya zor bekliyorum maç saatini çok hayın bi maç olcakgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.