You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?

MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?

beYaz yoLcu
MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?
MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı olarak 12 yaş altı işitme problemi olan, maddi durumu kötü, hiçbir sağlık güvencesi olmayan fakir çocukların tüm tedavisini ve kullandıkları işitme cihazını ücretsiz karşılayacağız.

Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin.

SEMA ONAY (Rektör Asistanı)
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yurtiçi Yayın Koordinatörü
Cep Tel: 0543 291 65 65 -- 0532 504 02 22

Bu mail sizin için hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ama, belki de ulaştıracağınız bir kişinin vasıtasıyla bile hiç tanımadığınız birçocuğun umudu, zor dünyasında bir ses olabilirsiniz, elimizden geldiği kadar çok kişiye iletelim lütfen..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?
dağıtalım inş. sağol meleğimmmmmmmmmmmmmm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ıns dagılır
cok anlamlı hayırlı bır ıs
SADECE SUSARAK ÖZLÜYORUM SENI (de be wahiro)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Doğruluğu tespit edilmiş mi?
Bu tarz maillerle insanların duygularını kullanıp spam saldırılarına maaruz kalabilirsiniz.
Bence numaradan ilgili kişiyle bağlantı kurup ondan sonra yayın.
Yakın bir zaman önce buna benzer bir mail çalıştığım şirkette birkaç kişi tarafından banan yollandı. numaradan ilgili kişiye ulaştım. ama kişinin haberi olmadığı ve maili silmemi söylemesi üzerine kişiiyi karalisteye aldım. Benden size tavsiye...
İyi paylaşımlar...
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.