You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Maide-44 Ayeti Üzerine Gelişen Şüphelere Cevaplar

Maide-44 Ayeti Üzerine Gelişen Şüphelere Cevaplar

General
RE: Maide-44 Ayeti Üzerine Gelişen Şüphelere Cevaplar
islamı savunmak için isa'dan yardım dile deseler yapar mısın?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
daha kötü olmaması denilen şeye geniş pencereden bakılmıyor. islama saldırılarını meşrulaştırmak için namaz, başörtüsü şeyleri bahane edip hala yüzde 100 özgürlüğü getirememiş olan hükümet bugün islam için savaşan müslümanlarla savaşmaktadır. partilere oy vermek hakkında bir şey demedim farkındaysan, fakat peygamberimiz kendi eli ile kafirler ona yönetmeyi sunsa bile kabul etmemiştir, çünkü kafirler ona bu yetkiyi sunarken davetinden de taviz vermesini istiyorlardı. akideden tavizi gerektirmeyecek çalışmalar cahili sistemlerde mübahtır, geriye kalanlar ise verilen tavizin boyutuna göre hüküm alır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"hz muhammedin tarihi kaynaklarda kafirler ve yahudielrle medine sözleşmesi yaptığına inanan sensin"
yav her şeyi demokrasinin caizliğine delil getireni görmüştüm de bunu getireni ilk kez gördüm. meclise girme olayı mutlak manada küfürdür demeyelim hadi, bu adamların mecliste yaptığı fiiller zaten hiçbir iyi niyet taşımamaya sebeptir. islamda bir hüküm kabul edilecekse o hüküm zahirde olandır, kalplerde ne varsa allaha bırakılır onun hakkında bir sözümüz yoktur ve şu an hükümet veya muhalefette olsun tüm meclis küfür olan işleri yapmaktadır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
e28 alimleri ayetlere uymamakla itham ederken kendin ayetleri tahrif etmeye utanmiyor musun, ayette korunasınız diye yani zorlama varsa bazı şeylerde ruhsat olarak görünebilirsiniz, diyor. bu ayette maslahat adı altında ya da snn ddgn gibi alternatif yok felan diye allahın kanunlarına muhalefet edn kanunlara imza atın ya da islamın ölçü kabul edlmedgi mekanlarda bulunun mu diyor? ya da islamın şirk górdügü yemini edn mi diyor?
bu ddklerine nasstn dlln nerde?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kanki senin üstünden kendime verdiğim sözü bozduğum için evvela sana ve sonra kendime özür diliyorum, devam...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.