You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum

Acemi Üye
Selamın aleykum arkadaşlar

Ben 16 yaşındayım bu güne kadar hiç namaz kılmadım camiye gitmedim abdest almadım hiçbir dua bilmiyorum.uyuşturucu kullandım aklınıza gelebilicek herşeyi.
alkol aldım.zina yaptım.hırsızlık yaptım.anneme babama asilik yaptım.

ama artık yeter dedim imana gelmek istiyorum ruh sağlığım çok bozuk
bedenim yitik bi halde lütfen bana nasıl başlıyacağımı ALLAH'IN yoluna nasıl gireceğimi kısacası İmanlı olmaya nasıl başlıyacağımı öğretebilirmisiniz.

yardımcı olacak herkesden allah razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2013, Saat:12:23 PM, Düzenleyen: karrizmaumut.
Acemi Üye
RE: Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum
Sürekli oynuyorum daha dün 3 tane beyaz ferrari şeker yani uyuşturucu hap için poker oynadım kazandım ama yutmadım sattım.
Lütfen dalga geçme şef yardımcı ol bilgin varsa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
şeker neki baba Folyodan eroin kullanıyorum

Meth bile içtim ama baktım sonu yok bok yoluna gidiyoz yeter dedim.

Yokmu yardımcı olacak imanlı arkadaşlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
lan hacı hoca imamhatipli arkadaşlar felan yorum atar yardımcı olur diye beklerken burda bile müptezelin teki buldu beni :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
DuMaN İstediklerini yapsınlar. Hakkı batıldan ayırmak için kapıdan çıkar bacadan girerim. Bu kardeşimize de İnşallah yardımcı olacağız. Yalan bilgilerle bir temel oluşturmasına izin vermeyeceğim
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Allahtan başka ilahları reddedeceksin muhammed sallallahualeyhivessellemin son peygamber olduğuna iman edecek ve peygamber sana neyi yasak ettiyse ondan uzaklaşacak neyi emrettiyse gücün yettiğince yerine getireceksin ve bu yolda kınayıcıların kınamasına aldırmayacaksın... bu kadar..
önce mühim ıstılahları öğrenmekle işe başla: ''İlah'' ''Rab'' vb..

Eğer bu şekil de bu yola samimiyetle girersen peygamber eski günahlarının sıfırlanacağını garanti ediyor.. yani eksiklerin bir anda artıya dönüşebilir bunda sonra geride pişmanlık ileride terakki!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
1. Kainatın tek sahibinin ve yaratıcısının Allah olduğunu kabul edecek ve de onun kulu olduğuna inanacaksın.

2. Ölümden sonra da bir hayat olduğuna inanacaksın.

3. İnsanlık için hayırlı işler yapacaksın.

Temelini bunlar oluşturmalı sevgili kardeşim, eğer bunlar yoksa istediğin kadar namaz kıl et hepsi boşa.

Bunlar olduktan sonra, temelin üzerine yavaş yavaş katlar çıkacaksın. Bunların İlki ve teki Kur'an'a sıkı sıkıya sarılmak. Sonra bütün doğrular seninle olacaktır..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.