You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
lütfen yardım
o kadar çaresizim ki. 10 yıllık evliyim.eşimle uyumlu olduğumuz söylenemez.onunla çok büyük günahlar işledik.ve ben bu yükten kurtulamıyorum.1 oğlum var 9 yaşında.o rezalet şeyleri benim aklıma sokan oydu fakat bende irademi kullanamadım.ben tövbe ettim.ama eşim ...alkol alıyor.vazgeçmiyorda .beni tekrar günaha sürüklemesinden korkuyorum.zaten karektersizimki uydum ona..nolur yardım.ne yapmalıyım?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: lütfen yardım
eşini tanımayan insanlar sana nasıl yardım edebilir ki?şimdi 'boşan' diyecek olsak 'bekara karı boşamak kolay' kabilinden saçma bişey olur.konuşmaya çalış ,birbirinizi anlamaya çalışın vs gibi klasik şeyler söylesek,alkolden felan bahsediyosun,alkollü biriyle bu biraz zor..yani sen önce mantığını kullanacaksın, (bu adam,adam olur mu,olmaz mı?sorusunun cevabından başlamak suretiyle,biraz düşüneceksin)sonra iradeni koyacaksın ortaya.
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Burada size söylenecek şeyler telafisi olmayan hatalar neden olabilir. O yüzen bu durumu bir bilen kişiye danışın derim.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dini bilgileri yüksek bir psikologa danışın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah günahlarınızı affetsin öncelikle..hepimiz günahlar işledik işliyoruzda ve işleyecegiz malesef..önemli olan yaptıklarımızdan pişman olmak..günahın büyügü kücügü vardır evet ama samimi bir kalple tevbe edilince inşAllah Allah hepsini affedecektir..siz tevbe etiyseniz bir daha aynı şeyleri yapmamalısınız...irade çok önemlidir ama onun önünde iman gelir..eger imanınız gerçekten güçlü ise o günahları tekrar işlemeyeceksinizdir..Eşiniz içinde bol bol dua edin kötü yollardan dönmesi için..namaz kılıyorsanız namazların ardından edilen dualar inşallah kabul edilir...madem bir cocugunuz var onun için eşinize katlanabileceginiz kadar katlanmalısınız..babasız cocuk yetiştirmek zordur..Allahın en hoşlanmadıgı helal Talak ( boşanma) dır..yani hem helaldir ama hemde Allahü tealanın hoşuna gitmez..en son noktada ayrılmak gereklidir o yüzden sabredebildiginiz kadar sabredin derim....eşiniz ibadetlerinize mudahale edip sizi dininizden uzaklaştırmaya calışırsa tabi o zaman iş değişir....Fakat şunu da unutmayın..firavunun eşi imanlı bir kadındı...ismi Asiyedir ve kuranı kerimde adı geçen kadınlardan biri olma şerefine erişmiştir..Allahü teala onu övmüştür...firavun gibi kafir kocaya tahammül edip onu imtihanı kabul ettigi için..bunuda unutmayın derim.
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.