You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lise öğrencisini ölüme götüren mesaj

General
Adana'nın Kozan ilçesinde 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi cep telefonuna ayrılık mesajı gelince intihar etti.

[Resim: 1380283736911.jpg]

Olay, Türkeli Mahallesinde evin ikinci katında oturan ve annesi ile birlikte kalan 17 yaşındaki B.M.Ö. annesinin evde olmadığı bir zamanda iddiaya göre kız arkadaşı B.A. ile telefonda mesajlaştı. Kız arkadaşı, "Bir daha beni arama sorma her şey bitti" diyerek mesaj attı. Bu mesaj sonrası evde tek başına olan B.M.Ö, evde bulunan tüfekle bir el ateş ederek kendisini vurdu. Eve gelen annesi ışıkların yandığını görerek önce kapıyı çaldı. Kapı açılmayınca anahtarı ile kapıyı açan anne, oğlunu kanlar içerisinde yatakta yatarken buldu. Annenin bağrışmalarına koşan komşuları hemen polis ve ambulansa haber verdiler. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan lise son sınıf öğrencisi B.M.Ö tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Kız arkadaşının, aynı zamanda anneye de telefonla mesaj atarak, "Oğlun ile aramızda hiçbir şey kalmadı beni arayıp rahatsız etmesin" diye yazdığı öğrenildi.

Öğrencinin cenazesi morga kaldırılırken, yakınları hastaneye gelerek sinir krizleri geçirdi.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra ceset otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Lise öğrencisini ölüme götüren mesaj
bir hiç uğruna ahiretini mahvetti yazık
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-09-2013, Saat:07:33 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Ah Teslimiyet..!
çok yazık

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
halamın oğluda bunlardan üzgün 17 yasındaydı.
kız seni sevmiyorum demiş.diye babasının av tüfeğiyle kendini vurmuştuüzgün
halam bisürü hastalık sahibi oldu üzüntüden
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah şeytan a uydurmasin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.