You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LİMON SUYU VE SARIMSAK MUCİZESİ

LİMON SUYU VE SARIMSAK MUCİZESİ

Yeni Üye
RE: LİMON SUYU VE SARIMSAK MUCİZESİ
arkadaşlar bende ileri derecede damar tıkanıklığı vardı.bir arkadaşım bana dediki benim annemde damar tıkanması vardı bu yöntemi denedi tamamen iyileşti dedi artık ilaç kullanmıyor dedi.üstelik doktorlarıda bayağı hayret edip sormuşlar oda böyle yaptığını söylemiş.sen işi biliyormuşun demişler.bende derhal limonlu sarımsak yöntemini denedim.3-4 kavanoz bitti.her seferinde kendimi çok iyi hissediyorum.6 ay oldu nerdeyse tahminimce %50 iyileştim gibi.bu olayın tıbbi olmadığına inananlara şunu söylemek istiyorum tıp ilerlemiş olabilir ama bazen insan gözünün içine konan sineği göremez.yada ilaç firmalarının ve bu alandaki lerin işine gelmeyebilir
Degerli ulubilge Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
geçmiş olsun

Rabbim her hastalığın şifasını vermiştir yeterki arayıp bulalım.senin hastalığının çareside bundaymış.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
can fezAm
kesinlikle ....

otlar vs. bunların yararı çok ...

alternatif tıp deniyor ya gülücük

yazdığın için sağol kardeşim...
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.

.....''seni..''' seviyorum ''can'' ......
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.