You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim

Profesör
[Resim: 1211485821huzun.jpg]

“yüreğimin büklümleri hep birbirine yapışmaya çalışır, ben de yüreğimi açmak için büklümleri hep yeniden çekip koparmak zorunda kalırım”

Körün parmak uçları kadar hassastır benim yüreğim; ama ellerimle kırarım yüreğimi, ellerimdedir aslında mutluluğumun katreleri. ellerim ki bir nazik dokunuşu özler; yüreğime nazikçe dokunmayı öğrenebilsin diye.

Bir gülün yaprakları kadar titrektir yüreğim benim; rüzgârdan bîhaberken yaşadığını iddia eden bir kelebek gibi. hayatı özlemlerindeki kadar yalın sanan; her güzel’i yar bilen, her çiçekten bal yapabileceğini sanan. her baharda cana ereceğini sanan, her cemreyi hayat’a müjde sayan bir kelebek gibidir benim yüreğim.

Hazanda toprakla hemhâl olan yapraklar gibi savunmasızdır benim yüreğim; savrulmayı hayatın gereği bilen, vuslatın gereği sayan. toprağı öptüğünde beyaz’ın hıfziyetinde kalacağını düşünen yapraklar gibi. kış, mü’minin baharıdır*** diyerek sevgisinin rotasını ibadetinin gölgesinde çizer sevgili; her demin baharı başkadır aslında. Her ölümün bahanesi, bahara varmaktır.

Yüreğe gelen ilham kadar geçicidir benim yüreğimin ömrü; pervanenin ömrü kadar. şem’im aşk’ın “elif” halini yaşarken ben “dal” oluyorum aşk karşısında; ben lâl oluyorum hayat karşısında…Ben susmayı seviyorum….

Bir bebeğin acziyeti kadar derindir benim yüreğimin el-hakîm karşısındaki acziyeti.hikmetin muhafızı sanki ömür tezgahıma gelenler. Letâfetle dokunan yâr’in hikmeti bu kadar gizli olamaz gündelik telaşların donattığı hayatın kıvrımlarında. Bu kadar gizli olamaz aşk! Bu kadar gizlenemez hüzün, aşk’ın satırları arasına. Aşk ki aşikârdır her hali mecnunluğu hakkıyla yaşayana.

Bir Leyla yüreği kadar aşkı hak etmiştir benim yüreğim; çünkü yüreğin tabiatıdır aşk! Yüreğin tabiatıdır aşk için hazana razı olmak!

alıntı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim
çok güzel bir yazı reyhan kardeşim...
yüreklerimiz haketsin inşaallah leyla yüreği kadar sevilmeyi...

Hasılı, Allah’ı sevmemiz mahlukatsız olmamalı, mahlukatı sevmemiz Allah’sız olmamalı.

Elçi Padişah değildir. Ama Padişah’tan haber getirir.

Sevgiyle kalasın.
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-10-2008, Saat:02:56 AM, Düzenleyen: ASUDE.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende hakediyorumgülücük oo asude abla saygılargülücük

hakediyorsun kardeşim hemde ilk sırada...
rabbimin sevdikleri arasında olursun inş...
bendende sizlere sevgiler atmaca...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Leyla Yüreği Kadar Aşkı Haketmiştir Benim Yüreğim
Allah razi olsun,cok hos bi yazi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.