You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Im Not NormaL
Kuzu Sultan tarifi
Malzemeler :

1 adet kuzu kol
3-4 parça kuzu eti
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı tuz
Milföy hamuru
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığıun
2 Adet domates
1 su bardağı et suyu
1-2 Adet defne yapra

yemeğinin hazırlanışı:
Kuzu kolunu kemiklerinden ayırın. İyice açıp döverek genişletin. İçine kemiksiz, parça kuzu etlerini, tuz ve kekiği koyup rulo yapın. Milföy hamurunu ruloyu kaplayacak büyüklükte açıp hazırladığınız ruloyu sarın. Orta ısılı fırına verip pişirin.
Rendelenmiş domatesleri eritilmiş tereyağında kavurun. 1 kaşık un ilave edip bir kaç kez karıştırın. Et suyunu ve defne yapraklarını ilave edip 1-2 taşım kaynatın.Kızarmış hamurlu eti fırından alıp dilimleyin. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip patates püresi eşliğinde servis yapın.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kuzu Sultan tarifi
iyide et önceden pişmesse hamurun içinde nasıl pişcek ki

milföy iki dakkada kızarıyo ifade
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kuzu Sultan tarifi
sen bi dene pişiyosa bizde deniylim TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.