You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
Kuymak
Malzemeler:
- 1 su bardağı mısır unu,
- 100 gr. Trabzon tereyağı,
- 150 gr. Trabzon İmansız peynir,
- 1 su bardağı sıcak su.

[Resim: diyalogyemekleri_kuymak.jpg]

Yapılışı:
Tereyağını tencereye koyun. Yağ eridikten sonra mısır ununu dökerek, tereyağı ile kavurun. Un pembeleştiğinde, kaynamış sıcak suyu ilave ederek suyla bir miktar pişmesini sağlayın. Katılaşmaya başlayınca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pişmesini, hafif hafif tahta kaşıkla malzemenin birbirine karışmasını sağlayın. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Piştikten sonra servis yapın.

Afiyet olsun.

biraz azınız sulansın :D :D :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Kuymak
bu kadar eziyet olmaz ya :D:D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
sahurda yapcam yeriz hep beraber :D tesekkurler
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sen bizim yerimize indirirsn artık, yarasın :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
ne güzeldir simdi bu :D yemede yaninda yat hehe
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
İlkk kez gördüm ve duydum Saskin
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.