You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kütüphanemizdeki Kitaplar

General
Herkes kütüphanesindeki kitapları yazabilir mi?Böylelikle ne tarz kitaplar okunuyor vs.bilgimiz olur.

Ayrıca birbirimizin kitap listesine bakarak,o kitap hakkında sorular sorabiliriz.O kitabın anlaşılabilirliği nasıl,tavsiye eder misin,dili nasıl vs.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Kütüphanemizdeki Kitaplar
Saadet-i Ebediyye kitabı hakkında bilgisi olan var mı? Pek çok yanlış bilgi içeriyor..Bizim kütüpaneye bir şekilde girmiş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mesela yanlış bilgilerden birisine örnek verebilir misiniz?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Valla zamanında bir konu hakkında bilgi edinmek için elime almıştım, şimdi anımsayamıyorum ne için baktığımı ancak cevabı çok tuhaf bulmuştum...Sonra bir kaç konuya daha göz attığımda garip bazı ifadelerin gözüme çarptığını ve garipsediğimi hatırlıyorum..Ve çok kişinin kütüphanesinde bu ilmihali görmüşümdür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şimdi şöyle de olabiliyor.İlmihal kitaplarının ekserisi ihtilaftan kaçınmak için hep aynı şeyleri yazıyor,Mezhepteki diğer görüşü belirtmiyor.Belirten kitap olunca da bizim bugüne kadar bildiklerimize ters olunca tuhafımıza gidiyor.

Bunu örnek olsun diye söyledim.Kütüphanemde zaten bahsi geçen kitap yok.Ama siz örnek verirseniz,meseleyi konuşuruz inşaAllah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hakikat yayınevının kitaplarının hemen hemen hepsi mevcut bende ve oyle bır bılgıye rastlamadım.sandalyede oturarak namaz kılmak caız degıldır dıyordur orda.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.