You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KUTLU DOĞUM HAFTASI...

KUTLU DOĞUM HAFTASI...

S3Nİ S3VİYORUMM
KUTLU DOĞUM HAFTASI...
[Resim: s0zrib.jpg]

BU MÜBAREK KUTLU DOĞUM AYINDA HAFTASI DEMİYORUMM BU AY EFENDİMİZ(S.A.V) İN MÜBAREK DOĞDUĞU AYDIR..BENDE ACİZANE HURMALARIN ÜZERİNDE HADİSLER HAZIRLAMIŞTIM SİZEDE SUNMAK İSTEDİMM...BEĞENİRSİNİZ UMARIM PAYLAŞMAK GELDİ İÇİMDEN İKRAM ETMEK İSTEDİM..BU AYIN HÜRMETİNE RABBİM GÜĞNAHLARIMIZI KABUL ETSİN İNŞAALLAH VEDE O' NUN ÜMMETİ OLMAYA LAYIK ETSİN..İNŞAALLAH RÜYALARIMIZI ŞEREFLENDİRİR..BULUNDUĞUMUZ MEKANA TEŞRİF EDER.HANİ Bİ HADİSİNDE BENİM ANILDIĞIM YERE MUTLAKA GELİRİM DİYOYA İNŞ..GÖNLÜMÜZDEN ONUN AŞKI BİTMESİN HABİRE ÇOĞALSIN..SENİ ÇOK SEVİYORUZ EFENDİM YÜREKLERİMİZ SENİNLE DOLU SENİ GÖREMESEKTE RÜYALARIMIZA GELMESENDE BİZ SENİN BİZİ DUYDUĞUNU SENİ ANDIĞIMIZI SALAVATLARIMIZI DUYUYORSUN..SENİ SEVİYORUZ EFENDİMM..HABERDAR ET BİZDEN ALLAHIM..!!

ESSELATÜ VESSELAMU ALEYKE YA RASULAALLAH..
ESSELATÜ VESSELAMU ALEYKE YA HABİBALLAH..
ESSELATÜ VESSELAMU ALEYKE YA NEBİALLAH....rosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: KUTLU DOĞUM HAFTASI...
aa hurma tadı cok guzel saol canım cok makbule geçti
ESSELATÜ VESSELAMU ALEYKE YA RASULAallah..
ESSELATÜ VESSELAMU ALEYKE YA HABİBallah..
ESSELATÜ VESSELAMU ALEYKE YA NEBİallah
babamlar hac tayken bi adam gelip demiş ıyı hurma nerde bulunur adamlar adama ters ters bakmış ne dedimki şimdi ben demiş:D
meğersem araplar kadına hurma diolarmış:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: KUTLU DOĞUM HAFTASI...
PEYGAMBERLER PUTLARI ATMAK-PUTLARI KIRMAK İÇİN GÖNDERİLDİLER. VE HEPSİ GÖREVLERİNİ YAPTI.

PEYGAMBERİMİN DOĞUMUNU KUTLAYANLAR ÖNCE ÖNCE ÖNCE VE DE ÖNCE PUTLARI ATTIKLARINI GÖSTERMELİDİR.

HEM ALLAH C.C YE HEM PUTA SÖZ VERİP GÖREV YAPANLAR BİLSİN Kİ YAPTIKLARI MÜNAFIKLIKTIR.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.