You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kuranı Kerimde Bütün İlimler Varsa Kafir Bulmadan Önce Söyleyin İnanalım

Fakir Ebu Bekir
Selamun Aleykum

Bu Sohbette Kur'an-ı Kerime Ve Müslümanlara Yönelik :

1. İddia : Kur'an-ı Kerim de Her Şey Yazılı Diyorsunuz Ama Biz Niye Göremiyoruz ?
2. İddia : Batılı Kafirler İlmi Ve İcatları Bulduktan Sonra Hep Bu Kuranı Kerimde Var Diyorsunuz. Daha Bulunmadan Ortaya Çıkmamış İcat ve Buluşları Söyleyin ?
3. İddia : Kur'an-ı Kerimde İlim Var mı ? Bütün İlimler Var Diye İddia Ediyorsanız İspat Edin

İşte Bu Soruların Cevaplarını Bu Sohbette Bulacaksınız. Henüz Daha İcat Edilmemiş Ve  Bulunmamış İcatların Açıklandığı Bir Sohbet. Buyurun İzleyelim Öğrenelim

Allah İstifademizi Arttırsın.

Saygılarımla

Fakir Ebu Bekir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2022, Saat:09:54 AM, Düzenleyen: Tikky.
Fakir Ebu Bekir
RE: Kuranı Kerimde Bütün İlimler Varsa Kafir Bulmadan Önce Söyleyin İnanalım
Devamı : ilk Bölümde Meselenin Temeli Atılıyor. Bu İkinci Bölümde İse Daha Ortaya Çıkmamış Buluş Ve İcatlar Anlatılıyor. Ama İlk Bölümü İzlemeden İkinci Bölümü Anlamaya Bilirsiniz. İkinci Bölüm Birinci Bölümün Üzerine İnşaa Edilmiştir. Nasıl ki Binanın 1. Katı Sütunları Olmadan 2. Katın Sütunları Çıkılamaz. Çıkılsa da Bina Durmaz Devrilir Aynen Bunun Gibi de Birinci Bölümün Hikmet Temeli Atılmadan Bu İkinci Bölüm Tam Manasıyla Kavranamaya Bilir.

Not: Bunlar Uzun Videolar

Aziz Kardeşim Amacınız Öğrenmek İse İzleyiniz. Değil İse Boşu Boşuna Kavga Etmek Amaçlı Veya Kendi Kendinize Allah'ı İnkar Etmeyiniz. Deyiniz ki Ben 30 Dk Süren Videoyu Daha İzlemiyorum Hangi Araştırmayı Yaptım da Allah'ı İnkar Ediyorum Ve İslam'ı Kabul Etmiyorum. Kendinize Özeleştiri Getirin. Kaldı ki Google Videolarını Hızlandırmak Mümkün. 50DK Olan Video 35-40 Dakikada Hatta Daha Önce Bitebilir. Samimi Olalım. Araştırmadan Farklı Bakış Açılarına Özgür Düşünceye Saygı Duymayıp Dinlemeyip İnkar Ediyorsanız Kendinizi Kandırıyorsunuz Demektir. Yazı Okumuyorsunuz ! Uzun Geliyor Diyorsunuz ! Eeeee Video da İzlemiyorsunuz !... Söyleyin O Zaman En Önce Kendinize Neyi Neden İnkar Ediyorsunuz ? Bu Kısım İnkarcılar İçin Yazılmış Olup. Asıl Bu Videolar Ve Paylaşımlar Biz İmanlı Gençler İçindir. Bizler Donanımlı Dinimizi Bilen Kişiler Olalım ki Günlük Hayatta Önce Kendimizi Sonra Ümmeti Küfür Bataklıklarından Kurtaralım !..

Saygılar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-11-2022, Saat:09:07 AM, Düzenleyen: Tikky.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.