You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KURANDA UZAYDA HAYAT

KURANDA UZAYDA HAYAT

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: KURANDA UZAYDA HAYAT
RABBİM HER ŞEYE KADİRDİR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: KURANDA UZAYDA HAYAT
Rabbimizin hikmetindne ve gücünden şüphemiz olmaz

ama bu konuyu tafsilatlı araştırıcam inşaallah

ufkumu genişlettiğin için Allah razı olsun kardeş...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
acaba uzaylılar da var mı gerçkten?
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-07-2008, Saat:01:46 AM, Düzenleyen: Qbra.
Acemi Üye
UZAYDA HAYAT VAR , UZAYLILAR VAR ANLAMINA GELİR.Ayrıca bizde uzaylıyız. Dahası selam onlara babamız adem ve annemiz havva cennetten dünyaya indirildiler, yani uzaydan geldiler.Hepimiz uzaylıyız zaten.Ancak buradaki ayetlerde anlatılan uzayda her yerde hayatın var olduğu. Yani bize göre uzay olan başka yıldızların çevresinde hayat var, uzaylılar var.Ancak dünyada anlatılanlar içinde gerçek olanlar varmı , dünyaya gelen giden uzaylılar varmı o konu ayrı.Bu tür bir şey olsa bunu bilen , elinde tutan devlet sır olarak saklar.Eğer çok tanık varsa ne yapılabilir.Pek çok yalan görme hikayesi anlatılır ve böylece doğru yanlış karışır. BİLİNENLER BİLİNMEZ OLUR. DÜNYADAKİ UZAYLI KONULARI BU TARZ BİR BİLGİ KİRLETME OPERASYONU İLE ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR BENCE.YANİ, BU KONUDA ANLATILANLARIN ÇOĞUNUN YALAN OLDUĞUNDAN ŞÜPHEN OLMASIN. UFO konusu ise uzun konu varlığından hiç şüphe yok.UFO yani ne olduğu tesbit edilememiş uçan nesneler var, be de gördüm.Fakat bunlar uzaylıların araçlarımı. Dünyalıların gizli teknikleri ile üretip gizlediği uçan araçlarımı veya bunlar başka varlıklarmı ayrı mesele.cin melek ışık vesaire olabilir bir kısmı.IŞIK TARZI GÖRÜNTÜ SAV PEYGAMBERİMİZİN ASHABINDAN BİRİ KEHF SURESİNİ OKURKEN ATI HUYSUZLANIYOR BAKIYORKİ GÖKTE YAKLAŞAN IŞIKLAR VAR. OKUMAYI BIRAKIYOR, ÇÜNKÜ ÇOCUĞU ATIN YANINDA UYUYOR. PEYGAMBERİMİZE ANLATINCA O "ONLAR MELEKLERDİR OKUMAYA DEVAM ETSEYDİN İNSANLARIN GÖZÜNDEN GİZLENMEZLER HERKES ONLARI GÖRÜRDÜ" DİYOR.BU ZAMANDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜLÜNCE ONA UFO DİYORLAR. YANİ NE OLDUĞU TESBİT EDİLEMEMİŞ UÇAN NESNE.UFOLARIN BİR KISMI MELEKTİR.UZAYLI ARACI ANLAMINDAKİ UFOLAR İSE BAŞKA MESELE.BUNLAR HEP BİR BİRİNE KARIŞMIŞ, KARIŞTIRILMIŞ ÖZELLİKLE.VES SELAM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rabbimizin hikmetindne ve gücünden şüphemiz olmaz

benimde kafama takılan bazı noktalar oldu
bizlede paylasırsan seviniriz kardeş
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G

ÖFKELERİMDE BİLAL'İN SESİ YANKILANIR "EHAD ALLAH" DİYE...
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rabbimizin hikmetinden ve gücünden şüphemiz olmaz

benimde kafama takılan bazı noktalar oldu
bizlede paylasırsan seviniriz kardeş

başımla beraber inşaallah...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.