You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kuran öğretmenime karşı helal olmayan sevgi biriktirdim günahı nedir

Acemi Üye
Zeytinburnu imam hatipte okuyorum.Bu sene lise 3 teyim çok şükür.2 sene önce bayan bi kuranı kerim hocamız vardı.23 yaşındaydı.Bu hoca dıs görünüşü bakımından beni etkiliyordu fakat ben genelde onun güzelliğine dalmamak için göz temasından uzak duruyordum.Fakat bu şekilde daha fazla devam edemedim ve kaba tabirle bu hocaya aşık olmuştum ki Allah beni affetsin.Hocayı unutmaya çalışıyodum fakat olmuyodu.Her aklıma geldiğinde abdest alıp kuran okurdum.Fakat sınıftaki haylaz çocukları o kadar çok seviyodu ki bizi sınıfta görmüyodu bile ve bu da nefsimi harekete geçiyordu.Geçen hafta hocaya faceden selam veriyim dedim selamı aldı fakat sonra bir hal hatır sordum ve beni rahatsız etme diye mesaj attı.Lafta en sevdiği öğrencisiydim.Bu şekilde şeytan benim başıma üşüstü ve hocanın sevdiği öğrenci adına fake hesap açtım ve hocaya meaaj attım fakat burda benle konuştuğu gibi konuşmadıçok güzel mesajlar atıyordu ve nerdeyse kibrime yenik düşcektim.Fakat sonra kendimi ele verdim ve benimle küstü konuşmuyor ve gerçekten yaptığım şeyden çok pişmanım her gün tövbe ediyorum ondan af diliyemiyorum çünkü engelledi beni.Sortuyorum şimdi;

1)Tövbem kabul olurmu
2)Hocayla nasıl barışabilirim mesaj atamıyom engellediği için bi çözüm yolu lazım
3)Helallik almam lazımmı.
4)Yaptığım şeyin günahı büyükmü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Kuran öğretmenime karşı helal olmayan sevgi biriktirdim günahı nedir
Aşık oldum demişsiniz ama o öyle değil kardeşim.
Hormonlarınız sebebiyle ilgi duymuşsunuz ki bu çok normal bir şey.
1.Tövbenin kabul olup olmamasını Allahtan başka kimse bilemez ki sen tövben de samimi ol.
2.Barışabilmek için değilde hakkını helal ettirebilmek için üzgün olduğunu belirt -kurstan ve ya arkadaş aracılığı ile olabilir.-
3.Elbette lazım.
4.Güzel soru:D öğrenirsen bana da söyle.

Sadece hak almak için iletişime geçin ve daha sonra ne sebeple olursan olsun görüşmemeye çalışın. buna çok dikkat edin şeytan sizi yanıltmaya çalışıyor kendinizi koruyun.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Arkadaşlara söyleyemem bi aracı olmaları için illaki dövüp dışlarlar beni başka şekilde helallik almam lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Açıkçası sizin yaptığınıza cahillik diyebilirimde, hocanızın yaptığı hiç etik değil..bir kur'an öğretmeninin her sahte hesap sahibi ile ya da tanımadığı herhangi biri ile face'ten mesajlaşması normal değil..Aslında bu sana güzel bir ders..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Dipnot; eğitim sisteminin haline bak..öğrenci öğretmene aşık, öğretmen face'de aslında öğrencisi olduğunu bilmediği biri ile yazışıyor, öğretmen öğreniyor, öğrenciye küsüyor..bu ne laa..Öğretmenin hatta sana yalvarması lazımki onu rezil etmemen için..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Maşallah kardeşim sende tüm koordinatları vermişsin )))) neyse yine çenem düştü
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.