You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kuran'ı okumayı öğrenmek istiyorum

Yeni Üye
arkadaşlar Kuran'ı okumayı çok öğrenmek istiyorum ama nasip olmadı bir türlü kendim kitap aldım cd aldım ama öğrenemedim heceleyerek okuma düzeyinde kaldım hep Kuran'ı ben de ölmeden hatmetmeyi istiyorum layıkıyla bana tavsiyesi olan var mı nasıl öğrenebilirim Kuran'ı kendi başıma...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: kuran'ı okumayı öğrenmek istiyorum
Tek Başınıza zor olur biraz.Farzedin ki 7 yaşındaki çocuk okula gidiyor Alfabeyi çözmek için uğraşıyor.Kimle ? Tabi ki Öğretmenlerimizle.Muhakak birisi öğretmelidir kardeşim diye düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Kitap, cd vs.. Kuran öğrenmenize sadece katkı sağlar. Tek başınıza Kuran öğrenmeniz biraz zor.
Düşününki yabancı yepyeni bir dil öğreniyorsunuz tek başınıza öğrenebilirmisiniz? Kuranda sonuçta bizim dilimize yabancı.
Herşeyin olduğu gibi Kuranı öğrenmeninde bazı kaide kuralları var ve bu ancak bir yardımcıyla olur.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
garip bulabilirsiniz fakat kursa gitmeden bu yazda 15-20 günde kurana geçebildim,bazı hatalar için destek almam gerekti onun dışında kapsamlı bir eğitim cd si de iş görebilir azmederseniz.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İnsan azmederse yapamıyacağı şey yok eyvallah.. ama hiç bir zaman profesyonel olmaz.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
etrafımda bana öğretecek benim için vakit harcayacak biri yok kendim bu zamana kadar başaramadım ayrıntılı anlatan bir kitap bir çalışma cd si falan tavsiye edecek yok mu bana ya da internet sitesi var mı böyle bilgi veren ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.