You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kuran-ı Kerim nasil okunmalı

Acemi Üye
etrafım devamlı hatim(anlamını bilmeden) yapan kimselerle dolu ama hayatlarına okuduklarının bir katkısı yok gibi.böyle yazınca aklıma düştü şimdi ya okumasalardı. daha kötü bir hayat yaşarlar mıydı? namazı terk edenler olur muydu? bir de Hz Ali'nin bir sözü var düşünülmeden okumada hiçbir hayır ve bereket yoktur eeeeeeeeeee ne yapacağız şimdi
bir de yakın zamanda yıllarca meal okudum. ateist oldum kurtuldum diyenler var.
geldik mi yine orta yola: İSLAMA
en iyisi ikisini beraber okumak anlamadan okununca insan faydalanasa da farkında olmuyor. bu da biraz insan harici canlıların hayatına benziyor. aslını terk etmek daha kötü sonucunu yukarıda anlattım aslını bırakıp meal hatta tefsir okuyan Allah'ın ayetlerde anlattığı, indirdiği, hikmet veya nimetlerden mahrum kalıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.