You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KURAN'DA HER TÜRLÜ BİLGİ VARDIR

KURAN'DA HER TÜRLÜ BİLGİ VARDIR

Profesör
RE: KURAN'DA HER TÜRLÜ BİLGİ VARDIR
iste "Basit bir örnek verdim.Günde kaç vakit namaz kılınacağı Kuranda açık açık yazıyor mu?" bu sorunun cevabı konusunda hadıs,meal tefsır ılmı devreye gırıyor...ama yıne soyluyorum Kur'an herhangı bır konuda noksan degıl;ama acıklayıcı unsurlarından (hadıs,meal,tefsır) yardım almak lazım....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: KURAN'DA HER TÜRLÜ BİLGİ VARDIR
Alıntı:iste "Basit bir örnek verdim.Günde kaç vakit namaz kılınacağı Kuranda açık açık yazıyor mu?" bu sorunun cevabı konusunda hadıs,meal tefsır ılmı devreye gırıyor...ama yıne soyluyorum Kur'an herhangı bır konuda noksan degıl;ama acıklayıcı unsurlarından (hadıs,meal,tefsır) yardım almak lazım....

Ne kadar güzel açıkladın güzel kardeşim.

Diyorsun ki; sadece Kuran yetmez,arada hadis,meal,tesfir ilmine de başvurmak gerekir.

O halde Kuran yeter diyenlere bir cevap sayabiliriz.

Sadece Kuran yetmez.Yetmediği yerde hadis, oda yetmezse tesfir, oda yetmezse,meale başvurmak lazım.

Değil mi?

Ehlen ve sehlen kardeşim.
Realist der ki:

Aklı ile öğünen kişi, hücresinin genişliği ile gururlanan mahkuma benzer.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.