You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KUR'ANI ANLAMA METODU ÜZERİNE DÜŞÜNCELER...

KUR'ANI ANLAMA METODU ÜZERİNE DÜŞÜNCELER...

Profesör
RE: KUR'ANI ANLAMA METODU ÜZERİNE DÜŞÜNCELER...
haksız suçlama hangisi ? evet okumuyorum daha öncede belitmiştim size bunu..ben bahsettiginiz konu dışında da benim yazdıgım konulardaki hadislerde dahil olmak üzere hemen hemen bütün hadislerin yazdıgı konularda aynı yorumu yapıyorsunuz demek istiyorum...sizin konunuzdada aynı şey diger konularda da...hadislerin cogu uydurmadır rivayettir arap alimlernin uydurmasıdır vs gibi sözler...ben bundan bahsettim suçlama nerde? suçlama sizin birbirinize munafık ve munkir sözlerinizdir...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
orhan bey yazdıklarımı alıntılamaya luzum yok ne yazdıgımı biliyorum..ve sizin hadisler hakkındaki düşüncelerinizi yazılarınızı ben dahil bütün forum sakinleri biliyor o yüzden benim ne demek istedigimi siz zaten anladınız ...ve benim herhangi bir konuyu uzatmaktan hoşlanmadıgımı da biliyorsnuzdur...ben sizin genel tavrınızdan sözlerinizden bahsettim sizin bir çok konuda hadisler hakkındaki yorumlarınız mevcut tek tek arayıp önünüze koyabilirim...ama sizde nereye ne yazdıgınızı zaten biliyorsunuz...söyledigim şeyi suçlamak olarak algılıorsanız sizin görüşüzdür birşey diyemem...ayrıca uydurma ve sahih hadisler konusunda en az sizin kadar bilgiye sahibiz siz yazılan hemn her hadise veya dini hikayeye işte arap din adamlarının uydurma bir hadisi daha yahut uydurma bir hikaye daha diye yorum yaptıgınız için size üstteki yorumu yazdım...ve hala aynı şeyi söylüyorum...allame ile olan tartışmanızda da ayrıntıyı bilmiyorum birbirinize karşılıklı hakaret etmişsiniz sabrınız taşmış yada taşmamış bilemiyorum...ben sizin allame gittikten sonra bana verecek cevabı olmadıgı için gitti demenizi dogru bulmadıgım ve hadisler hakkındaki birçok yorumunuz ve konularınız yüzünden kendimde düşüncelerimi söyleme gereği duydum...bunun dışında söyleyecek pek bişeyim yok...konu tarafımdan kapanmıştır..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
siz kendi açınızdan kapattınız, müsadenizle ben kamu yararı adına (kendi adıma da diyebiliriz) tekrar açayım ilahi_aşk hanım karizm

Orhan bey müsait olduğunuzda sizi buraya alalım.

gelimce burdayım der misiniz.

an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Sayın İlahi-Aşk kardeş,

Şüphesizki benim bazı görüşlerime katılmamanız çok normaldir.
Tüm islam aleminde binlerce çeşit değişik ve birbirine zıt görüşler
mezhepler, tarikatlar vardır...
Her insanın görüş ve inanışına saygı duyarım...
TEŞEKKÜRLER...

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Allameyle Orhanın atışmalarını kısmen okudum ve güldürdü :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.