kadınlara yapılan düşmanlık
"ben sizden erkek olsun, kadın olsun hiçbir çalışanın ürettiğini boşa çıkarmayacağım. hepiniz birbirinizdensiniz."
(ali imran suresi 195)
"ey kadınlar, sizler cehennem odunusunuz."
(buhârî-müslim-ebû dâvud-nesâî)
"erkeklere kadınlardan daha zararlı fitne bırakmadım"
(buharî-müslim-tirmizî)
en büyük azap kimler görecektir
"gerçekten allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. bunun dışında kalanı ise dilediği kişi için bağışlar."
(nisa suresi 48)
"cehennemde en şiddetli azaba uğratılacak kişiler ressamlardır.”
(buhari-tesavir, 89)
erkekler altın takabilir mi ? ipek giyebilir mi ?
"ey iman sahipleri! allah'ın size helal kıldığı şeylerin temiz ve güzel olanlarını haramlaştırmayın; azıp sınırı aşmayın; allah azıp sınırı aşanları sevmez."
(mâide suresi 87. ayet)
de ki “allah’ın kulları için çıkardığı süsü ve temiz rızıkları kim haram etti?” de ki: “bunlar dünya hayatında iman edenler içindir, kıyamet gününde ise yalnızca onlarındır.” bilen bir topluluk için ayetleri böyle detaylı anlatırız.
(araf suresi 32)
“altın ve ipek ümmetimin kadınlarına helal, erkeklerine ise haramdır.”
(ebu dâvud- nesâi-ibn mace)
"altın ve ipek iman eden herkese yasaktır"
(buhârî-müslim-tirmizî-nesâî)
kimler şefaat edecektir ?
de ki: "şefaatin tümü allah'ındır. göklerin ve yerin mülkü o'nundur. sonra o'na döndürüleceksiniz."
(zümer suresi 44.ayet)
ey ebû hüreyre, hadis öğrenme hususundaki hırsını gördüğüm için bu hadisi senden evvel kimsenin bana sormayacağını zâten biliyordum. kıyamet gününde insanlardan şefâatime en ziyâde mazhar olacak kimse kalbinden veya içinden ihlâsla “lâ ilâhe illallah” diyen kişidir.”
(buhârî, ilim, 33)
allah’ın baldırı olur mu ?
"o’nun benzeri gibi hiçbir şey yoktur."
(şura suresi 11)
allah ahirette peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir.”
(müslim-iman 302; buhari 97/24, 10/29; hanbel 3/1)
allah el sıkışır mı ?
"hiçbir şey o’nun dengi değildir."
(ihlas suresi 4)
din değiştiren kişi öldürülür mü ?
"dinde zorlama yoktur."
(bakara suresi 256)
dinini değiştireni öldürün.”
(nesai-buhari)
yukarıda verdiğim ayet ve hadisler birbiriyle çelişiyor. çünkü hadisler uydurmadır.