You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kur’an Sürekli Erkeklere mi Hitap Eder? Kur’an'a Göre, Erkekler Birinci Sınıf mı?

Kur’an Sürekli Erkeklere mi Hitap Eder? Kur’an'a Göre, Erkekler Birinci Sınıf mı?

Yeni Üye
RE: Kur’an Sürekli Erkeklere mi Hitap Eder? Kur’an'a Göre, Erkekler Birinci Sınıf mı?
Ve Şunuda Ayrıca Söylemek Gerek Muhammed Mustafa Özdemir'in Sorunu Boyunun Kısa Olmasından Kaynaklı Biraz Kafası Karıştığı İçin
Allah İnşallah Doğru Yolu Gösterir Ona
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-04-2022, Saat:05:24 PM, Düzenleyen: Tikky.
Acemi Üye
RE: Kur’an Sürekli Erkeklere mi Hitap Eder? Kur’an'a Göre, Erkekler Birinci Sınıf mı?
Erkeklere Hitap Etmesi Arap Dilinin Yapısıyla İlgili Bir Durum.Üstünlükle Alakalı Değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-04-2022, Saat:05:23 PM, Düzenleyen: Tikky.
Yeni Üye
Kuran Bütün İnsanlığa Hitap Ediyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-04-2022, Saat:05:23 PM, Düzenleyen: Tikky.
LsdyboadoMS
Arkadaşlar Bu Tv Kanalında Adamın Birisi Çıkmış Kendi Fikirlerini Paylaşıyor. Ben Oturup Sabahtan Akşama Kadar Bunları İzleyemem. Üstelik Bunlara Cevap Hem Var. Hem de Cevap Vermek İcap Ederse Video İle Vermek Lazım. Bir de Bunun Gibi Bu Kanaldan Haberi Olmayan Eeee Dini Bilgisi de Yeterli Olmayan Kişiler İçin Biz Reklam da Yapmış Olmayalım.

Tekrar Tekrar Söylüyorum Allahın İzni İle Asla Kibire Kapılmadan da Bu Fakirin İddiası Şu. Varsa Kafanızı Karıştıran İçinden Çıkamadığınız Sorularınız Bu Bu Bahsi Geçen Sayfa İle Veya Video İle İlgili Olabilir O Kısmı Yazın Bize Biz de Cevap Verelim İnşaAllah. Elimizden Geldiğince Yanıtlamaya Çalışacağız.

TÜM GENÇLERE SESLENİYORUM. ARAŞTIRMA VE SORGULAMA YOLU İLE İSLAM İLE MÜŞERREF BİRİSİ OLARAK BENDE SİZE VEYA SİZE YAKIN AŞAMALARDAN GEÇTİM. AMA HUZURU BULDUM !... VARSA BU TARZ HİSLERİNİZ VEYA DUYGU VEYA SORULARINIZ KAFANIZDA KARIŞIKSA "YAZIN" İnşaAllah Cevap Vereceğiz.

Saygılarımla
Bunu ilk beğenen sen ol.
LsdyboadoMS
Buraya Yazmaya Utanan Varsa ÖZELDEN Yazabilir. Ben Onun "ONUN NAMINA" Soruyu Buraya Yazar Buradan Cevaplarım İnşaAllah. . Başkaları da Hem Öğrenir Hem de Başkaları da Katkı Sağlayabilir. ASLA SORUN OLMAZ.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.