You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kul haklarına mı girdim?

Kul haklarına mı girdim?

Yeni Üye
Kul haklarına mı girdim?
yaşıım 18 bi bayanım daha önce internette başkasının resimlerini kendim diye gösterdim. kul hakkına giriliyormuş öyle mi? kul hakkına giriyorsa ödemek için ne yapabiliriz? tanımadığım kişiler. Allahıma sığınıyorum. yalvarıyorum İnşallah affeder.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Kul haklarına mı girdim?
O kişiyi bulup durumu anlatman lazım.Helallik istemen lazım kardeşim.Rahmanın Rahmeti geniş rabbim affetsin bizleri isteyerek ve istemeyerek işledigimiz günahlar icin.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Kad Dakat Hıleti Edirikni Ya ResulAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-12-2014, Saat:08:51 PM, Düzenleyen: mhmt.
.
İnsanların kesinlikle rıza göstermeyeceği bir eylemde bulunmuşsun.. Üstelik tanımadığın insanların resminide kullanmışsın anladığım kadarı ile..Evli barklı insanlar var ise bunların içinde,sonunu hiç mi düşünmedin kardeşim...Bu aynı zamanda suçtur biliyor musun?! İşin hem hukuki boyutu hemde dini boyutu var..Eylem zaten yanlış birde kul hakkına girerek katmerlemişsin...Allah affetsin..İstiğfar edin ve mümkünse helallik isteyin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-12-2014, Saat:11:31 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
ne amaçla kullandın peki..kullandığın resimler müslüman kişilerin resimlerimi? tam olarak anlamadım..başkalarının resimlerini kullanarak nasıl bir eylemde bulunuyordun ?

işte sanal alemin tehlikeleri..facebook twitter vs gibi yerlerde insanlar boy boy resimlerini ekleyip ..tatildeyiz,okuldayız,yemekteyiz pozları verirken kötü niyetli insanlar onların fotoğraflarını kullanıyor..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Onlar Zaten Sanala Fotoğraf Yükleyerek Bu Gibi Durumlara Razı Gelmiş Oluyorlar..Benim Tonla Resimlerim Vardı Facebookta Nerden Bileyim Kimlerin Kullanıp Kullanmadığını..Bunu Yapan İnsanlarda Zaten Genelde Ergen Gençlerdir..Bu Bir Suçtur Ayıptır ..Ama Bu Denli Takıntı Yapacak Kadar Ağır Bir Suç Değil..Yaşınız 18 Hatanızında Farkındasınız Pişmanlık Duyuyorsunuz...Daha Fazla İrdeleyip Kendinize Sorun Etmeyin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kul hakkı tabiki,başkasının izni olmadan resimlerini kullanmak hiç hoş birşey değil,gidip helallik almalısınız.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.