You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Küfre Rıza Nasıl Olur??

Küfre Rıza Nasıl Olur??

Acemi Üye
Küfre Rıza Nasıl Olur??
Merhaba arkadaşlar.Ben internetten yabancı oyun videoları çeken komik videolar çeken kanalları izliyorum ve onlar arada şakayla falan HAŞA ALLAH ' a küfür kelimeleri söylüyorlar yabancılar öyle çok yapıyor ben bunu duyduğumda iğreniyorum videonun bir sonraki kısmına geçiyorum.Şimdi nisa suresinin 140. ayetinde onlar başka konuya geçinceye kadar oradan uzak durun gibi bir bölüm var ben küfür kelimesini duydum mu hemen üstünü kapatıp o videonun islam diniyle alakalı olmayan genel komik tarafını izliyorum.Ben buna devam ettiğimde küfre rıza mı göstermiş olurum yani videoları böyle izlesem çünkü bilmiyorum ne zaman yapacaklar bu lafları o laflar geldi mi hemen o bölümü geçiyorum küfre rıza gösteriyor olur muyum?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.