Daha dün gibi aklımda ; Öğrencilik hayatımın bitmesine saatler kalmıştı..Müdür yardımcısının kapısının önünde heyecan ile diplomamı imzalamasını bekliyordum ..Negüzel bir gün ne güzel bir heyecan …büyümüştüm ve iş hayatına atılmama ramak kalmıştı..
Cem bey in sesini duyduğumda kalbimin gong sesi çalmaya başlamıştı. Tamam işte dedim …

“ gel kızım “ ..içeri giriyorum…”Al bakalımmm” …diyerek diplomamı elime uzattığı günün benim için bir sendroma dönüşeceğini nereden bilebilirdim.. Nerden bilirdim örümceğin ağlarını kaderimin üzerine ördüğünü :D
Bahtsız Noyan, kadersiz Noyan
seni bu sendroma hangi eller attı..Nasıl kıydılar sana da bir cumartesi gününü sana tatil saymadılar …18 yıllık iş hayatında hiçmi sana şans gülmedi.. aahhh ben nerelere gidem :D
Hangi cumartesi ayaklarını uzatıp gazeteni keyifle okurken çayını yudumladın…..
Hangi cumartesi giyinip saatlerce dışarıya attın kendini…güneşin sıcaklığında yüzün kızarana kadar gezdin….
Hangi cumartesi altın günü yaptın :D
Hiçç hiçç hiçbir cumartesi ömründen kaç cumartesi gelip geçti sayan oldumu acaba ..ben saydım
1820 tane
daha kaç cumartesi görürüm bilinmez ..bildiğim tek şey var 1820 cumartesinin geriye gelmeyeceği The end………………