You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

küçük bir hikaye

General
küçük bir hikaye
Ömrümün kayıp günleri

Daha dün gibi aklımda ; Öğrencilik hayatımın bitmesine saatler kalmıştı..Müdür yardımcısının kapısının önünde heyecan ile diplomamı imzalamasını bekliyordum ..Negüzel bir gün ne güzel bir heyecan …büyümüştüm ve iş hayatına atılmama ramak kalmıştı..

Cem bey in sesini duyduğumda kalbimin gong sesi çalmaya başlamıştı. Tamam işte dedim …ifade
“ gel kızım “ ..içeri giriyorum…”Al bakalımmm” …diyerek diplomamı elime uzattığı günün benim için bir sendroma dönüşeceğini nereden bilebilirdim.. Nerden bilirdim örümceğin ağlarını kaderimin üzerine ördüğünü :D

Bahtsız Noyan, kadersiz Noyan Tongue seni bu sendroma hangi eller attı..Nasıl kıydılar sana da bir cumartesi gününü sana tatil saymadılar …

18 yıllık iş hayatında hiçmi sana şans gülmedi.. aahhh ben nerelere gidem :D
Hangi cumartesi ayaklarını uzatıp gazeteni keyifle okurken çayını yudumladın…..
Hangi cumartesi giyinip saatlerce dışarıya attın kendini…güneşin sıcaklığında yüzün kızarana kadar gezdin….
Hangi cumartesi altın günü yaptın :D
Hiçç hiçç hiçbir cumartesi  ömründen kaç cumartesi gelip geçti sayan oldumu acaba ..ben saydım
1820 tane Saskin daha kaç cumartesi görürüm bilinmez ..bildiğim tek şey var 1820 cumartesinin geriye gelmeyeceği 

The end………………
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: küçük bir hikaye
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
versin tabikii..ALLAH ım bana iyilik ver kardeşlerime de inşALLAH gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah yaradımcın olsungülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..işimiz biraz tebessüm elbette..yaşanan her üzüntünün arasında az biraz tebessüm olmazsa insanoğlu nasıl güçlenir değilmi?.. dünya müslümanlar için gittikçe daha da zorlaşıyor..........
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ömür dediğin nedir ki..sessiz giden bir tren misali..
sessiz sedasız bizi ölüme götüren soğuk buz gibi , bir demir gibi kara parçası...

bak bir hafta daha geçti ... 1821. cumartesi...eyyy Hakkk :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-04-2015, Saat:02:10 PM, Düzenleyen: Noyan.
General
1822 mi Saskin

bir hafta sonunu görmek daha nasip oldu elhamdülillah..sağlığımızda yerinde...

bugün farklı bir cumartesi...çaycılık yapıyorum ..çaycı ablamızın babası yoğun bakımda...ALLAH şifa versin..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.