You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kriz var Diyenler ..

Kriz var Diyenler ..

Kıdemli Üye
Kriz var Diyenler ..
Öncelikle Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun ..

Yazı Tamamen Sahsıma Ait'tir .

Bir Takım şeylere Şahid Oldum .. Babası Memur .. Kendisi 14 yaşında .. Bana Diyor ki Kriz var vs vs .. Ak Parti geldi ülkeyi satıyor vs vs .. Sadece o değil onun görüşündeki herkez ..

Çalışmayan bir çiftçinin kriz var demesi Doğalda .. Memurun kriz var demesi .. Tuhaff icon Niye mi ? Bakınız .. ; Memur 'un Aldığı Para belli ister çalışşın ister çalışmasın aldığı para sabit ... En kötü makam değiştiriyorlar .. Bu ülke Bir memur'un hapise girdiği zaman maaşının devam ettiğine şahid oldu ..

Bazı kafası karışık kardeşlerime tekrar söylemek istiyorum .. Aklınızı Kullanın Bu bazı kişiksiz herifler , Her sene maaşlarına zam istiyorlar .. verilen zammıda beğemiyorlar .. Allah Devletimizin başındakilere Sabır versin .. Domatesin kilosunu 1 ytl'den buLmuşken , Biber'in kilosunu 1.500 ytl civarında buLmuşken .. Hamd etmek yerine Şükür etmek yerine İsyanda ısrar ediyorlar ya .. Aklımızı başımıza alalım .. Kriz'den etkilenen birileri varsa oda esnaf'tır .. Ticaret yapan adamdır ..
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Kriz var Diyenler ..
he he kriz var kiriz hepsi karalama kampanyası gidin bakın alış veriş merkezlerine tıklım tıklım
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Selamun Aleykum..
benim yapdgım işle alakalı olarka memurlarlar içli dışlı olan bırıyım. Muhasbee ısı ıle ugrasıorum . ve su memurların yapdıgı eylemlerı anlamıorm. bı memur ıse baslarken 1.400 tl maasla baslıyor . en dusuk maas bu. polısler 1.800 alıolar. Sımdı asgarı ucret ne kadar 550 tl bı orantı kuralım dıcem kurulcak bı yer yk . İstanbulda ev kıraları 400 den asagı yk sımdı asgarı ucretlı calısan bı adm bıde evlıyse nasıl gecınsın. Ve emın ol onlar maasımız az dıye aglamıolar sukur edıolar ama bızım yurdumun yatmaya alısmıs memuru sabah 9 aksam 4.30 calısan memurları kusura bakmayın ama rahat batıo sankı onlara. Bıde mesaı yapıolar saat4:30 dan sonramaydonoz yıyolar dedıkodu yapıolar cay ıcıolar ama mesaı yazdırıolar devletten parsını alıolar. aldıkları maas ne oluo 1900 felan cıkıo. EE bıde rüsveti unutmayım maasları 4 katına felan cıkıo bunlara krız warsa bız ölmusuz aclıkdan . genede allaha bınlerce sukur helal kaanıorm alnımın terı ıle calısorm. kriz felanda yok para babaları yanı godomanların yuzunden kriz olmus gbı gorunuo

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
geçen kış kursta bi kadın vardı annem yaşında nerdeyse

öyle bir ağlıyor ki geçinemiyoruz diye işte ona zam buna zam

sonra yaza doğru (buna herhalde gökten para geldi) bana pansiyon adresi verecek varmı ben bu sıcakta istanbulda durmam

pansiyonun günlüğü 50 lira bir ay kalcak yemek içmek hariç

hani paran yoktu geçinemiyodun noldu birden zengin mi oldun dedim

çıt yok

yani sizin anlıyacağınız kriz mriz yok

millet çamur atmak için bahane arıyor
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bişey sormak istiyorum
Degerli inanıyorum Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SOR :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.