You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Krem Şantili Bisküvi Pastası

Profesör

1,5 paket sade bisküvi
1,5 paket kakaolu bisküvi
1 paket kakaolu puding (3,5 bardak sütle olandan)
1 paket krem şanti
Kare borcam veya herhangi kare tepsimizi alıyoruz. Yan yana olmak üzere beşer sıra sade bisküviyi diziyoruz. Sonra pudingi 3,5 bardak sütle pişiriyoruz. Dizdiğimiz bisküvilerin üzerine dikkatlice sürüyoruz. Sonra kakaolu bisküviyi diziyoruz. Puding sürüyoruz, bu şekilde 6 sıra yapıyoruz. En üste pudingin kalanını yanlarıyla birlikte spatula ile sürüyoruz. Donması için dolaba kaldırıyoruz. Bu arada krem şantiyi yarım su bardağı sütle çırpıyoruz onuda dolaba kaldırıyoruz. 1 saat sonra şantiyi de pastaya güzelce sürüyoruz. Ben bir kaç tane kakaolu bisküvi kalmıştı onunla süsledim siz çikolata sos yada sade kalacak şekilde bırakabilirsiniz. Dolapta 1 saat kadar daha dinlendirdikten sonra dilediğiniz gibi kesebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Krem Şantili Bisküvi Pastası
severim böyle basit tatlıları..hafif oluyor..

yalnız şunu farkettim tarifi vermişsin ALLAH razı olsun..demek ki bir tarifi tamamlayan eklenen resmi imiş ..yani okurken ağzımın suyu akmadı :D boşuna demiyorlar önce gözün doyacak..göz görmeyince tarifi pek yapasım gelmedi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sende hayal et noyan35gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hayal karizm

tamam şuan gözlerim kapalı hayal ediyorum..hımmm beyaz şantili bisküviler...ama gözlerim kapalı iken tarifi okuyamıyorum Bööö
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük gülücük gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.