You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Krem Şanti mi Çikolata Sos mu ?

General
ıspanaklı kek yapıcam da üstüne krem Şantmi uoksa Çikolata sos mu güzel olur ? Fikir werir misiniz ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Krem Şanti mi Çikolata Sos mu ?
Ispanaklı mıgülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hııı noiduu gülücük netten bak yeşil bi kek oluyo genelde Krem Kantiyle yapılmış tarifini wermiş bi tanede kaklu gördüm .. Hangisi güzel olur acaba ? Bende ilk defa yapcam da ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İlk defa duydumda şaşırdımgülücük
Böreğini yap en iyisi sengülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bence ikisinide kullan Big Grin

Şöyleki: Kekin üstüne beyaz krem şantiyi sür( biraz koyu kıvamlı), sonra soğutulmuş
çikolatalı sosu dökersin.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
2si birden güzel olur muu ? İlk defa yapıyorumda şimdi , işln aslı krem şantiyide beceremiyorum çikolata sos kolayıma gelmişti kahkaha
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Beraber yaparsınızgülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çikolata sosda Puding :D onu daha çok sewiyorum , pudingi kaynatıyorum bakalım .. Şantide aldım ama bakalım yapabilcek miyim yazıyor tarif biliyorum abla da geçenlerde aldım olmadı dedim heralde ben beceremedim yada bozuktu .. Yine öyle olursa kahkaha
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.