You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kosgeb destekleri başladı

Kosgeb destekleri başladı

Yeni Üye
RE: Kosgeb destekleri başladı
Bravo yani kesinlikle bravo ne yani islami forum sayfalarındaki insanlar kosgeb destleri ile ilgili kaynaklardan faydalanamaz mı? Bu yazıyı yazan hemde site yönetici yani ne diyeyim sizin gibi site yöneticileri oldukça bu tür saçma sapan cümleler çok kullanılır. Aslında sen bu siteye admin olarak alakaya maydanoz olmuşsun....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
arkadasım nıye agresıf agresıf konusuyorsun kıgülücük
tanısma bolumune kosgeb konusu acmıssın bende tasıdım ne var kı bunda
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Sevgili Kardeşim;

Anladığım kadarı ile bu sitenin yöneticisi sizsiniz. Eğer yanlışlık yaptı isem; resmi ve uygun bir dil ile yapılan yanlışlığı bildirirsizniz ki tekrarlamayalım ve ne işlem yaptığınızı bildirirsiniz. Öyle Maydonoz falan diye yazarsanız hoş olmaz ve gördüğünüz gibi hoş durum olmaz.

Ama cesaretinizden ve erdemliğinizden dolayı kutluyorum. ALLAH(CC) sizden razı olsun. Ne beni siteden attınız ve en önemlisi bu hoş olmayan yazıları sildiniz. İşter bence erdemlik ve faziletli iman buna denir.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tesekkur ederımgülücük
ama ben sadece yonetıcılerden bırıyımgülücük
hem nıye atacagım senı sıtedengülücük hosgeldın bu aradagülücük kalıcı olursun ınsaAllahgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.