You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Korkuyorum Sana Alismaktan Ya Gidersen??

♥ Sagop´AşK`oLera ♥

Neden bu kadar hayatimin içindesin ki sanki? Beklenmeyen bir anda geldin ve hayatimin tamda merkezine oturdun kaldin.. Oysa ki sen davetsiz bir misafirdin sence de haddini asmamis miydin uzun zamandir kimsenin girmedigi(giremedigi)kalbimin gizli kapisini tiklarken(!) ? Önce o kapiyi duymamazliktan geldim , kaçmaya çalistim ; yok olmadi iste... Sen o masumlugunla o kapiyi tiklarken sana karsi kayitsiz kalamazdim duyuyordum seni..
Günden güne alistim sana... Oysa ki ben çok korkuyordum sana alismaktan; çünkü biliyordum , adim gibi biliryordum bir gün gidecegini... Sen bambaska bir mevsimin çiçegisin , ben hep sonbahar. Ben bir çiçegi yesertecek kadar güçlü degilim anla bunu,günesim yalanci isitamaz ki yüregini!
Kaçip kurtulmaya çalistikça daha çok içine girdigim bir girdap gibisin...Yok mu bir kurtulusum?
Adi ask mi bu aliskanligin?
Ask olmamali ben hep kaçtim asktan , ask beni böyle ansizim , ummadigim bir anda yakalamis olamaz..
Biliyor musun kalbimin senden önceki davetsiz misafiri de böyle masumca ansizin gelmisti...Kendimce kalbimdeki misafire hürmette kusur etmemistim ; ama neden bilmiyorum o giderken kalbimide yakip yikip öyle gitmisti , ancak toparlandim derken simdi de sen? Yoo hayir kalbim artik çok güçsüz bir kez daha yikilirsa toparlayamam onu , bir gidisi daha kaldiramaz...
Ah bir bilsem ki hak edeceksin bu sevgiyi kabulümdür senle gelen her hüzün ; ama bilmiyorum.. Tek bildigim er ya da geç gideceksin, ben benle tek birakip gideceksin...
Evet korkuyordum sana alismaktan , korktugum basima geldi alistim; ama daha vakit erken gideceksen simdi git sana daha çok baglanip sevmeden.. Hiç girme kalbime sessiz sedasiz git...
Gitmeyeceksen de ögret bana sevgiyi taa en basindan yalansiz , yanlissiz!

Sad Sad Sad
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.