You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Korkudan yalan söylemek

Korkudan yalan söylemek

Acemi Üye
Korkudan yalan söylemek
Babam okula gitmediğim zaman çok aşırı kızar yoklama alınır diye.Sabah ki ders de yoklama alınmıyor hoca yoklama almıyor ben de gitmedim dışardan eve girerken babam gördü okula gittin mi dedi bende korkudan gittim baba toplantı varmış geldim dedim.Babam bana kızdı mı söylendi mi çok moralim bozulur kalbim sıkıştırır doktora bile gittim kalp yüzünden stresden.Bende korkudan kalbin o anda korka korka bu lafı dedim ve dedikten 5 saniye bile sürmeden hemen ağlaya ağlaya tövbe ettim şimdi ne olacak büyük günah ama tövbe ettim onlarca kez önceden de şimdi de dönmek istemiyordum pişmadım fakat gene yaptım günah yazılır mı.Bir mümin günah işleyince, melek 3 saat bekler, eğer o kimse istiğfar ederse, o günahı yazmaz.! {Hakim} bu benim için geçerli midir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Korkudan yalan söylemek
günahından dönüp tövbe eden günahsız kimse gibidir...

rahat ol ve ailene bi daha yalan söyleme...

hata bizler için vardır yalnış yaptıgımız çok noktalar var lakin bu yalnışa yalnış katmamak bizim elimizde...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Korkudan yalan söylemek
Benzer bir konu daha açmıştınız yakın zamanda.
Kardeşim sana tavsiyem al anneni babanı karşına düzgün bir üslupla konuş.
sürekli bir çatışma halindesiniz nereye kadar böyle olacak.
bakın hastanelik oldum diyorsunuz!
Allah korusun daha ciddi sorunlara yol açılabilir.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.