You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
KOPYA !!!
kopya 2 ye ayrılır.
1) bireysel kopya
2) ekip çalışması ürünü kopya

şimdi efenim.bireysel kopya için:
-hoca yerinde oturup genelde sınıfı incelemeyen bir hocaysa defter,kitap açma uygundur. ya da not kağıdına yazma bahanesiyle o kağıtları açabilirsin. sıraya rahatlıkla kopya yazabilir,döşeyebilirsin.
-hoca sınıfta sürekli gezinen tipse; o zaman iş zor gibi gözükse de hocanın sırtını döndüğü vakit sağa sola sarkabilirsin. öndekinin kağıdına bakabilirsin. ne görürsen kar!
-kravat arkasına küçük kopya kağıtları konabilir. ya da gömleği dişarı çıkarıp gömleğin eteklerine iğnelenebilir. acil bir durumda hoca ayağa kaldırırsa o kısım eski haline döner ve belli olmaz birşey.

kollektif kopya cekme methodunda - aynisini yazmayin len sorunsali vardir. konuyla ilgili hicbir bilgisi olmayan arkadaslarin yaraticiliklari kotu sonuclara neden olabilir. ornegin:

soru: turkiyenin en buyuk golu hangisidir?

- inek: van golu (aynisini yazmayin ha)
- kek : buyukcekmece golu... gibi

hocaların yakalanmadığınız sürece serbest diyerek espri yapmaya çalıştığı,hatırlama kağıtları ile yapılan eylem.

takım kopya her zaman daha zevklidir. hatta biri kopya elebaşı olur ve tüm sınıf bu arkadaştan otlanır. mesela sınıf ineğiyle anlaşılır. bu cevval arkadaş inekten bir güzel kopyaları alır. kendi kağıdına yazar. tabi siz bu arada içinizden küfürleri boca edersiniz.çünkü baya zaman geçmiştir. neyse en sonunda size ulaşınca kopya bir rahatlama bir ferahlama duyulur.
- özellikle tekli sıralarda öndeki arkadaşın oturduğu sıranın tam arkasın akopya yazılabilir. hoca tam karşinizda dursa bile çok rahatlıkla o sırayı kendinize çekerek bir güzel kopya çekebilirsiniz. hoca zor farkeder çünkü sez kopya çekerken gözün kağıt hizzasında olacaktır.rahat ol.

kopya çekme yöntemi; dersin türüne,hocanın sınavdaki genel psikolojisine,sınıfın oturuş şekline,sınıftaki büyükbaş hayvan sayısına,yakalanıldığı zaman alınabilecek cezanın ağırlığına,o anki psikolojiye,daha önce hazırlanan plana uyma zorunluluğu hissi gibi nedenlerden dolayı değişebilir.ama kullanılan en yaygın yöntem,herkesin eğitim hayatında mutlaka yaptığı,yapmadıysada zaten bi eğitim hayatının olduğuna inanılmayan insanların cesaret edemediği yöntem olan küçük kağıtlar üzerine nakış misali işlenmiş yazılardır.bu kağıtlara bakma yöntemi tamamen kişiye bağlıdır fakat t-shirt,kazak vs. türünden giysilerin altına iğneyle tutturulmuş olanlarının tehlikesi daha azdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-06-2009, Saat:08:51 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: KOPYA !!!
en kolayı bilmediğin yerleri hocaya sormaktı ben öyle yapıyodum valla oda söylüyodu cevabı

tabii normalde derste aktiftim yanii o bakımdan gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Olmuyo ya... Orta okulda takır takır çekiyodum Bu lisdeki hocalar hasta etti bni ya.
Aslında yetenek var... Ama ne biliyim ya çekemedim bu sene doğru düzgün hocaları tanımamamdan kaynaklanıyo olabilir... Seneye yetiştircem bu konuda kendimi.. gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: KOPYA !!!
OOOOO AZ ÇEKMEDİK HEM BİREYSEL HEM DE EKİP HALİNDE ÇOK KOPYA ÇEKTİK .AMA NE HEYECANLI OLUYODUSmilegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2008, Saat:09:58 PM, Düzenleyen: zehra.
kimya-yı saadet
Orta okulda mat yazılısı olucaz... Bnim kopya kaynağım sınıfın en çalışkanı kendisiyle iyi anlaşırdık saolsun kağada ismimi yazardım gerisini o doldururdum..gülücük Bi yazılıda bu kızı bnim yanımdan aldılar... Dier arklar dedi işte biz sana vercez bilmemne yalvar yakar yanımdan aldılar kızı... Yazılı oluyoruz milletin kağadı parlıyo bn bişey yapamadım doğru düzgün çekemedim millet doldurdu bana doğru düzgün veren yok... Bnim elim ayağam titredi güm diye masaya bi yumruk attım sinirden yazılının ortasında... Hoca ne olyo diye döndü bn öldüm ölcem ..:D Arkın biri bni kurtarmak için hocam yukardan sıra düştü onun sesi dedi hocada kek yedigülücük sonra 10 dk kala doldurdum kağadı... 65 mi ne almıştımgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bu sne kopya konusunda baya bı gelıstrdım kenndımı:D eskıden cesaretım yoktu kopya cekerken elım ayagım tıtrıyodu hocalarda anlıodu tabee sımdı gayet rahat cekıom:D:D hem bıreysel hmde ekıp olarak kopya cektk...
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
BEN BİREYSEL ÇOK ÇEKERDİM utanmak BİR KERE EKİP ÇALIŞMASI YAPTIK ONDADA YAKALANDIK utanmak

BİR KERESİNDEDE ELİME YAZDIM KOPYAYI SIRADA OTURUYORUZ ARKADAŞIMLA KONUŞUYORUZ BEN KONUŞURKEN VUCUT DİLİMİ ÇOK KULLANIRIM ÖZELLİKLE ELELRİMİ TABİ HOCA GÖRDÜ ELİMDEKİ KOPYAYI GİT ELLERİNİ YIKA ÇABUK DEDİ TABİ GTTİM PAŞA PAŞA YIKADIM AMA ÇOK UTANMIŞTIM utanmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ben kopyasız yazılıya girdigimi hiç hatırlamam ama mutkala dersime calışırsdım ama hepte kopyalar yanımda hazır olurdu işi garantiye alayım die :Dama yakalandıgım zamanlarda oluyodu belki dünya rekoru bendedir 7dk yakalanıp dışarı atılan hemde din yazılısında :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.