Karides
Adam gittigi restoranda garsonu cagirip Evladim karides kokteylde bir tane bile karides yoktu diye sikâyet etmis . Herhalde diye cevap vermis garson sinirlenerek, Bulbul yuvasi tatlisinda bulbul mu var amca?.. Vezir parmagi isteseniz tabakta parmak mi arayacaksiniz?..Tovbe tovbe!..
Yildiz
Adam yeni aldigi bilgisayarin Teknik Danisma Servisini aramis, Parolami yazarken rakamlara basiyorum, ekranda Yildiz cikiyor.. diye,
O program tamamen sizin emniyetiniz icin demis telefondaki yetkili, Arkanizda duran birisi varsa yazdiginiz parolayi gormesin diye tasarlanmis bir program.. Adam Hah.. Tamam da demis alayli bir ses tonuyla, Kardesim arkamda biri yokken de o zimbirti cikiyor.. Bu ne is simdi?..
Keci, at ve inek
UCAKTA, yaninda oturan guzel kadinin Tolstoyun bir kitabini okudugunu fark eden delikanli;
- Galiba edebiyata meraklisiniz. Sizinle edebiyattan konusalim, boylece seyahat kisa surer,
demis. Kadin, bakmis ki kurtulus yok. Kitabi yavasca kapatarak, basini adama cevirmis;
- Edebiyat konusuna girmeden once size bir soru sorayim.
- Tabii, buyurun...
- Keci, at ve inek ucu de ot yiyerek beslenir. Ancak kecinin diskisi misket seklinde, atinki pismaniye, ineginki de lop bir sekildedir. Peki... bunlarin ucu de ot yedigi halde niye ucunun diskisi birbirinden farkli?
- Sey... Bilmem ki.. Gercekten anlamadim.
- Peki... Madem hicbir moktan anlamiyorsunuz, o zaman ben sizinle ne konusayim?
Olduren diyaloglar
- Annemle esimin ortak bir taraflarini kesfettim.
- Hadi ya?.. Neymis o?..
- Annem beni dunyaya aglar vaziyette getirmis, sevgili karim bu duzenin olene kadar bozulmamasi icin elinden geleni yapiyor sag olsun..!
Patron: Biz temizlige cok onem veririz.. Kapidan girerken ayakkabilarinizi paspasa sildiniz mi?.
Yeni Personel: Evet... Evet efendim sildim..
Patron: Bizde yalan soylememek daha da onemlidir... Giriste paspas maspas yok, yaylan bakalim!...
:D Yıldız,ve öldüren diyalogları beğendimmm ![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)