You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
KÖPEK YAVRUSU
Anaokulunun son günü küçük öğrenciler öğretmenlerine hediye verdikleri bir parti düzenler. Çiçekcinin oğlu öğretmene bir hediye paketi uzatır. Öğretmen paketi yavaşça sallar eliyle tartar ve :
-Sanırım bu bir buket çiçek.
-Doğru.. Nerden bildiniz öğretmenim? Sıradaki öğrenci şekercinin kızıdır. O da öğetmene bir hediye verir. Öğretmen paketi alır :
-Sanırım bu bir kutu çikolata.
-Aaa, nerden bildiniz öğretmenim? Bir sonraki hediye Tekel bayisinin oğlundan gelir. Öğretmen paketi alır, ama alttan küçük bir sızıntı vardır. Paketi tutarken parmağı ıslanan öğretmen yavaşça parmağını diline sürer.
-Bu şarap olabilir mi?
-Hayır Öğretmenim! diye bağırır çocuk heyecanla. Öğretmen tekrar sızan yerden bir damlayı parmağıyla alıp tadına bakar.
-Şampanya öyleyse. Daha da heyecanlanan çocuk :
-Hayır Öğretmenim! Öğretmen sızıntının bir daha tadına bakar.
-Tamam! Pes ediyorum, bilemeyeceğim. Nedir bu? Çocuk neşeyle haykırır :
-Bir köpek yavrusu!!!
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: KÖPEK YAVRUSU
Iyyy inanmıyorum::D
Gerçi ha şarap ha köpe sidiğigülücük:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: KÖPEK YAVRUSU
zıkkımın kökünü iç emiiiiiiiiKizginTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zıkkımın kökünü iç emiiiiiiiiKizginTongue
aynen zehra abla. Hadi dedim bnden büyük bişey demiyim ama sn yazınca onay varmemde bi sakınca yok sanırımgülücük Ayrıca abla avtarındaki boncuk gözlü çook tatlı maşallah sübhan Allah... Nazar deymesin
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zıkkımın kökünü iç emiiiiiiiiKizginTongue
aynen zehra abla. Hadi dedim bnden büyük bişey demiyim ama sn yazınca onay varmemde bi sakınca yok sanırımgülücük Ayrıca abla avtarındaki boncuk gözlü çook tatlı maşallah sübhan Allah... Nazar deymesin

NE SAKINCASI OLCAK CANIM.SÜHİM HİÇÇÇ LAFINI ESİRGEME.BÜYÜK OLABİLİR AMA AKLI KÜÇÜK ABLASISmile

AVATARIMDAKİNİMİ DİYON.BENİM KÜÇÜKLÜĞÜM İŞTE.SmileÇOK TATLIYIMDIR.MAŞALLAH BANA.Smile

MAŞALLAH BONCUK GÖZLÜYE.NAZAR DEYMESİN İNŞ...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
tadını anlamıosun ya kokusunu da mı duymuyosun be hırrrrrrr

yoksa zaten alkollü mü giriosun derse pehhh...böğğgülücük

sağolasın artwinli...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.