You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Komünist Şirinler

kimya-yı saadet
RE: Komünist Şirinler
kominizmi neden öcü gibi görüyosun ki.. komünizm zaten uygulanması mümkün olmayan ve tarihte hiç uygulanamamış bir yönetim şekli.
komünizm bi hayal, bi ütopya... Sen günümüzde bu çizgi filimdeki gibi yönetici, lidereciye ihtiyaç olmadan la la la laa diye bi ülkenin kendi kendini idare edebileceğini düşünebiliyomusun.. İşte komünistler o kadar insan canlısı, o kadar hayal perest ki bunun olabileceğine inanıyolar -masumlar- gülücük sn bu masumlardan neden korkuyosun ki gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
benim demek istediğimim çocukların beyinlerini yıkamaları ve islam dinini unutturmalı sen çok hafif düşünüyorsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
artık herşeyin altında bişeyler arıyor ınsanlar yahu bebelere yapılmış bu şirinler hiçte komunıstlık bısey yok bence cocukken cok ızlerdım komunist olmadım:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
ne haddime imanından şüphe edeyim ben..dinsizliği ve kominizmi ön plana çıkaran amaçları bunu geç beyinlere aktaran aslında bunu apaçık şekilde yapıp müslümanları uyutanlara karşıyım..şirin gözüküp bunu yapıyorlar..unutmayın şeytan ayrıntıda gizlidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
münafıkların nasıl olduğunu biliyoruz.insanları münafıklaştıran etkenleride düşünmek lazım anlatabildim mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
bu insanı münafıklaştıran bir etken değil ama gülücük

her neyse tmm.. gülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.