You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT

KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT

....Envarül-Âşîkîn....
RE: KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT
bn bnmkını coq beendım saol =)
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önmemli olan gözüme güzel gözükmesi parası mühim değiş işportadan 5lirayada alırım benTongue

ama bunlara 1lirada vermemgülücük

deliye bak 1 lira bile vermiceksen bize niye alıyonTongueTongue

kübaranın bana aldığı saatlerden bahs ediyorum ben zehrakarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önmemli olan gözüme güzel gözükmesi parası mühim değiş işportadan 5lirayada alırım benTongue

ama bunlara 1lirada vermemgülücük

deliye bak 1 lira bile vermiceksen bize niye alıyonTongueTongue

kübaranın bana aldığı saatlerden bahs ediyorum ben zehrakarizm

he tammakahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: coolwatches012kv3.jpg]
sahra sana da saat beğendiremıyoz hea tabi bize sen pılanta diye alimınyumları yuttur,,gülücük
nese bu gördüğünüz saat 500.000.000 dolar gülücük bnden sahraya feda olsun al güle güle kullan sahocum bak kıymetimi bil öle herkes bnm gibi hediye almaz sanagülücük

bune böyle yaaa. ben busaate 500 000 000 dolar değil 50 dolar bile vermem. bana saati göstermediktekn sonra şık olsa ne olacak. gülücük gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2008, Saat:08:46 PM, Düzenleyen: gönül_çelen.
Emekli Üye
ay canım tesekkur ederım saat alcaktım bende tam yaf harbı ıhtıyacım vardı cok sagol :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: KIZLAR HEPİNİZE BENDEN BİR PIRLANTA SAAT
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: coolwatches012kv3.jpg]
sahra sana da saat beğendiremıyoz hea tabi bize sen pılanta diye alimınyumları yuttur,,gülücük
nese bu gördüğünüz saat 500.000.000 dolar gülücük bnden sahraya feda olsun al güle güle kullan sahocum bak kıymetimi bil öle herkes bnm gibi hediye almaz sanagülücük

bune böyle yaaa. ben busaate 500 000 000 dolar değil 50 dolar bile vermem. bana saati göstermediktekn sonra şık olsa ne olacak. gülücük gülücük gülücük

orda saati gösteriyo zaten biraz dikkatli bakarsanWink
e zaten siz para vermeyin bn hediye ediyorumgülücük
hediyenin iyisi kötüsü olmazgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
olmaz olamaz:D burda benım soyledıgımın tam zıddı bırsey demen lazımdı:D bu soyledıgın gıcıklıgın sanına yakısmaz :D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bugün pazar izinliiym :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.