You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kızımı Kime Vereyim?

Kızımı Kime Vereyim?

General
RE: Kızımı Kime Vereyim?
Benimki sadece ön hazırlık için milleti tahrik etmek. Resimde dediği gibi zamanımız belli değil modem fişimiz bi çekilse alimallah nasıl bağlantımızın kopacağı meçhul. gülücük Bi herşeyi hazırlayıp pcyi kapatınca gitmek var birde daha çalışırken gitmesi var gülücük Allah hazır olan kullaarından eylesin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Amin inşallah gülücük çok haklısın ...rezil rüsva bir biçimde o canı teslim etmekten korkmak lazım..

İmza için ise lütfen başka konu ekleme imzana :D ayrıca bir başlık aç hiç olmazsa :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kızlarda zulm ediyor artık gülücük

ama adam buna sabrederse ecri büyük olurgülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya şimdiki kızlar kı değilki mübarek :D Bakın misal ben anadolu lisesine gidiyorum işte benim hayatımda duymadığım küfürleri ediyorlar. Onlar o küfürleri konuşurken ben utanıyorum onların yerine ya :D Bir ellirde sigara bir ellerinde telefon... Bindik bir alamete gidiyoz gıyamate :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.