You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kızı gönlüne bırakırsan ya davulcuya

Kızı gönlüne bırakırsan ya davulcuya

köyün delisi
RE: Kızı gönlüne bırakırsan ya davulcuya
o kadar çok bekleme, gelen görücülerden birine he de git işte, gidin işte be yalnız kalmak istiyorum :D:D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
yyaaaa çok beklersin üni bitmeden şurdan şuraya gitmem inş.....22 yaş gayet normal bence..............
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
öyle olsun bağalım, çok geçirme ama :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
hayırlısıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
atalarımız başka şeyler de demiş ama neyse :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Aklı başında kız ise ikisine de varmaz..En iyisi çok sıkmamak..Ama her an da tedbirli olup çocuklarla arkadaş değil.Onlara anne baba olabilmek..Çocukların bir sürü arkadaşı var..Ama bir tane anne babası var..gülücük

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
yok yok bu sözün doğruluk payı var,kız daha karar verecek yaşa gelmeden kendi başına karar verirse kesin yürümez o iş,belki davulcu zurnacı olmaz da serseri,sahtekar falan olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.