You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kişisel hesaplaşma

kişisel hesaplaşma

Acemi Üye
kişisel hesaplaşma
hesaplaşmanın verdıgı ızdırap..acıların en katmerlısımıydı..yoksa vicdan dedıgımız mevhum..içi boş hurafemı..,fırtınaya tutulmuş bır ınsanın yüzüne çarpan kum tanelerının ..acısıyla irkılmesımı vicdanbinlerce iğne batan ok gibi....tepsiye yuregımızı koysak ..sürahının içine ıslak beynımızı..şampanya şişesı içinde
vicdanımız..bundan ala olurmu akşam yemeği....düşünmekten vazgectım ben düzeltmektense çoktan düzelmeyı ise bıraktım...hesap sorun artık sizler vicdandan..her inançta dınde hep aynı allah her dın de her yerde aynı ınsan ismı mehmet coni yada kosta..isimler degışıkhuylar aynı ..munafık ıkıyuzlu yalancı.....
derdımı anlattım tek tek riyasız hilafsız..ya güldüler küstüler kabahat altın bılezıkmış kımse takmamış koluna..bizim garıp insancıklar kimi işsız aylak bunalımda
denızın dıbındekı balık gıbı atlarlar yalancı yeme metal oltaya..şifa dıye zehrın merkezıne ınenlere acı yarabb şifa kaynagımız sensın la ilahe illallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: kişisel hesaplaşma
yazdıkların iyi hoş ta bunun anketle ne alakası var onu anlamadım ifade
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.